Inblu IR-34 flip-flop sárga barna fekete

A termék nem elérhető ;(

### Inblu IR-34 papucs – mindennapi kényelem divatos színekben

Kényelmes nyári lábbelit keresel, amely sok stílushoz passzol? Fedezze fel az Inblu IR-34 papucsokat, amelyek a viselési kényelmet vonzó megjelenéssel kombinálják. Ezek a sokoldalú papucsok minden alkalomra tökéletesek – a városi sétától az otthoni pihenésig.

#### A kényelem az első

Az Inblu márka híres a felhasználói kényelem iránti elkötelezettségéről, és az IR-34 modell kétségtelenül bizonyítja ezt az elkötelezettséget. A papucsokat úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a láb formájához, így minden lépésnél könnyedséget és kényelmet biztosítanak. A szintetikus anyagú talpbetét puha és lábbarát, így a papucsok tökéletesek az egész napos viselethez.

#### Univerzális színek minden nő számára

Az IR-34 modell széles színválasztékot kínál – a friss sárgától a barna elegáns árnyalatain át a klasszikus feketéig. Ennek köszönhetően minden nő találhat magának valamit, és a papucsokat kedvenc nyári stílusához illesztheti. Az arany akcentusok fényűző karaktert kölcsönöznek a papucsoknak, így a lábbeli lezser jellege ellenére elegáns megjelenést kölcsönöz.

#### Egyszerű kialakítás sok alkalomra

Az Inblu IR-34 papucsok egyszerű, de elegáns kialakításúak. A kiegészítő minták hiánya hangsúlyozza a modell egyetemességét, és lehetővé teszi, hogy különféle ruhákkal kombinálja - a nyári ruháktól és rövidnadrágoktól a mindennapi farmerig és kényelmes leggingsig. Az érdekes textúrájú felsőrész karaktert ad a papucsoknak anélkül, hogy túllépné a jó ízlés határait.

#### Finom elegancia magassarkú nélkül

A kényelmes 2 centiméteres sarok/platform stabilitást garantál az elegancia feláldozása nélkül. Az Inblu IR-34 papucsok gyengéd emelést biztosítanak, amely egyszerre kényelmes és esztétikailag kifinomult, miközben hosszan tartó viselés után sem fárasztja a lábát.

#### Környezetbarát anyagok

Az ökológiát szem előtt tartva a gyártó az ökológiai bőr használata mellett döntött, amely a hagyományos állati eredetű anyagok alternatívája. A környezetvédelem nem jelenti a minőség feláldozását – az Inblu IR-34 papucsok tartósak és könnyen gondozhatók.

### Összegzés

Az Inblu IR-34 papucsok olyan nők számára készültek, akik értékelik a kényelmet és a stílust. A megfizethető ár, valamint a kiváló kidolgozás és a részletekre való odafigyelés kiváló választássá teszi ezt a modellt a nyári szezonra. Tökéletesek mindennapi versenyzéshez és hétvégi kikapcsolódáshoz.

  • Külső anyag: Műbőr
  • Talpbetét anyaga: Egyéb
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Sarok / platform magassága (cm): 2.0
  • Szín: sárga arany barna, bézs fekete
  • További jellemzők: hiánya
  • Sarok / platform magassága: 2.0

Köszönjük megjegyzését.

|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.