Szandál illatos Ipanema 82539 katicabogár fehér rózsaszín zöld

13,77 EUR
19% olcsóbb
17,21EUR

Illatos szandál lányoknak Ipanema 82539 egy jól ismert brazil gyártó gyártmánya. Sokféle méretben kaphatók, 21-től 26-ig, ami azt jelenti, hogy különböző méretű lábakhoz igazíthatók. Rugalmas, habosított gumi anyagból készülnek, amely puha és rugalmas.

Ezeknek a szandáloknak a fő előnye a puha, csúszásmentes talp, amely lehetővé teszi a kis lábak számára, hogy szabadon és korlátlanul fedezzék fel a világot, valamint a különböző fokú rögzítés, amely lehetővé teszi a láb megfelelő helyzetét. Ezek a tulajdonságok kulcsfontosságúak a kis lábak egészsége és vastagsága szempontjából.

A cipők könnyűek és nem szívják fel a vizet, így tökéletesek a medencéhez és a strandhoz is. Színeik - fehér, rózsaszín és zöld -, valamint a zöld leveleken elbűvölő katicabogár-motívum valószínűleg felkelti a figyelmet és vonzza a kis divatkedvelőket.

Szintén figyelemre méltó ezeknek a szandáloknak a nagy tartóssága, amely lehetővé teszi, hogy az egész szezonban használhatók anélkül, hogy az eredeti megjelenésük sérülne. Bár a szandálokat nem társítják egyetlen rajzfilm- vagy filmfigurához sem, minden erőfeszítést megtettek annak érdekében, hogy vonzóvá tegyék a gyerekek számára.

A kapcsos zárás megkönnyíti a szandál fel- és levételét, valamint megóvja a kis lábakat attól, hogy játék közben elveszítse a cipőjét. Összességében az Ipanema 82539 szandál nagyszerű választás minden olyan kislány számára, aki értékeli a kényelmet és a stílust.

  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • Anyag: Gumi
  • Szín: fehér rózsaszín zöld
  • szex: Kislányok
  • karakter: hiánya

Köszönjük megjegyzését.

|