Hogyan válasszuk ki azokat a csapokat, amelyek táncolnak bennük egy egész bálot és sok esküvőt?

A sarok magassága és elhelyezkedése

Az ortopéd orvosok figyelmeztetik a beteget a magas sarkú cipő gyakori használatára. Figyelembe véve azonban azt a tényt, hogy csak egyszer játszunk a saját promócióján, javasoljuk, hogy találjon kompromisszumot az egészség és a cipőálmok megvalósítása között. A cipő kiválasztásakor nézd meg, hová helyezték a sarkot. A sarok közepére kell helyezni - ez biztosítja stabilitását járás közben. Vigyázzunk a lábunk hosszára is, és állítsuk be a cipő arányos magasságát - minél magasabb a sarka, annál erősebb a test súlya az ujjain, és így nehezebb fenntartani az egyensúlyt. Tegyük fel egy egyszerű szabályt: alacsony sebesség - alacsony sarok, nagyobb sebesség - magasabb. Tehát milyen sarokmagasság lesz a legjobb? Az orvosok szerint a 4 centiméter biztonságos, mivel egy ilyen sarok garantálja a stabilitást járás közben - a test súlyát megfelelően lebontják, a jó inak megmaradnak. Ha azonban valódi, magas cipőről álmodunk, a sarok 6-9 centiméter lehet. Ne modellezzük magunkat olyan modelleken, akiknek az aláírt szerződések részeként túlságosan magas cipőben kell megmutatkozniuk! Ne felejtsük el azt is, hogy a filigrán lányok jobban néznek ki az alsó cipőben, színhez igazítva a harisnyanadrágot.

Stabilizálás a platformnak köszönhetően

Keresse meg a tökéletes sarkot, nézzük meg az ajánlatot cipő a peronon. Ez egy elegáns magasság, amely segít kiegyensúlyozni és növelni a mozgás kényelmét. A platformmal ellátott szivattyúk kiváló választás azok számára is, akiknek kissé szélesebb borjú van. Helyezzünk egy egyenes, lekerekített lábujjjal ellátott csapokat, csíkok és nagy dekorációk nélkül, amelyek jól néznek ki egy kicsi feketével. A cipő mérete szintén fontos - nem lehet túl nagy, jól kell feküdniük a lábukon. A megrendelés előtt alaposan mérje meg a kedvenc pár betét hosszát. Kiválaszthatunk divatos cipőt promócióhoz anélkül, hogy otthon hagynánk a ButyModne.pl oldalon, anélkül, hogy időveszteséget szenvednénk, amely felhasználható a záróvizsga tanulmányozására.

A magas sarkú járás megtanulása

Szép, új, magas sarkú dobozban vannak csomagolva, és nagy napra várnak? Ha ez az első párunk, akkor hasznos lesz néhány leckét megtanulni. A magas és vékony sarkú cipők nagy kihívás, tehát készüljünk fel a nagy esti órákra. Hasznosak az internetes videók és egy közeli nő - anya, nagymama vagy egy barát jelenléte, aki elsajátíthatja a gyönyörű sarkú séta művészetét és segíthet nekünk néhány leckében. Kezdetben nehezen tudjuk fenntartani az egyensúlyt és kiegyenlíteni a térdét, ám a tanulás tökéletes - a rendszeres otthoni edzésnek köszönhetően biztosan gyorsan felkészülünk!

A Studniówka különleges estét jelent a hallgatók számára. A fiúk felölték az első öltönyt, és megtanultak kötni a kapcsolatokat, a lányok pedig arra várnak, hogy elsajátítsák a sarkú séta művészetét. Az elegáns ruhák kiválasztásának képessége értékes művészet, ezért érdemes felkészülni az órára és tökéletesen átadni a bálterem tesztjét.