Hengst kék szabású balerinák

A termék nem elérhető ;(

A Hengst kék balerina cipőket mutat be a legkisebbeknek, amelyek a bájos dizájnt és a kiváló minőségű kidolgozást ötvözik. A Hengst ballerina 180701.411 modell olyan kis divat szerelmeseinek készült lábbeli, akik minden lépésnél fontosnak tartják a kényelmet.

A kiváló minőségű textilanyagból készült balettlakások nemcsak lenyűgözően néznek ki, hanem megfelelő szellőzést is biztosítanak a gyermek lábának, ami különösen a melegebb napokon fontos. A szintén textil anyagból készült belső bélés puha és kellemes az érzékeny bőr számára, maximális viselési kényelmet biztosítva.

Hengst gondoskodott arról, hogy a lábbeli kényelmes, de biztonságos legyen az aktív gyermekek számára. A merevített sarok kiváló tartást biztosít a lábnak, ami döntő fontosságú a mindennapi játék során és mindenféle tevékenység során. Nagyon fontos, hogy a gyermekcipőket jól karbantartsák, hogy megelőzzék az esetleges sérüléseket.

A termo-gumi talp garantálja a tartósságot és a kopásállóságot. Ez a talpanyag nemcsak a hosszú távú használatot biztosítja, hanem a különböző felületekhez való tapadást is, ami fontos a gyerekek stabilitásának biztosításához futás, ugrás vagy akár balerinacipőben való tánc közben.

A Hengst gyerek balerinacipői a gyermekek sokféleségét szem előtt tartva készültek. A rögzítés típusát úgy alakították ki, hogy a gyerekek önállóan is könnyedén fel- és levehessék a cipőket, ami biztosan tetszeni fog mind a szülőknek, mind a függetlenséget értékelő gyermekeknek.

A balerinák intenzív kék színe nem csak az elegáns kislányokat fogja megörvendeztetni, de számos ruhadarabhoz is tökéletesen passzol, hétköznapi és hivatalos viselethez egyaránt. Ez a sokoldalúság teszi a Hengst balettlakásokat nagyszerű választássá különféle alkalmakra.

A Hengst gyártó garantálja, hogy ezek a balerinacipők minden gyermek kalandját még élvezetesebbé és divatosabbá teszik. És mindezt KEDVEZŐ ÁRON, ami még vonzóbbá teszi ezt a terméket. A Hengst balettlakások választásával a szülők biztosak lehetnek abban, hogy olyan lábbelikbe fektetnek be, amelyek nem csak jól néznek ki, de kényelmet és biztonságot is nyújtanak gyermekeik lábának anélkül, hogy megterhelnék a háztartás költségvetését.

  • Csatlakozó típusa: Egy másik
  • Szín: kék

Köszönjük megjegyzését.

|
ajánlott eladó, első osztályú termék, őszintén ajánlom ezt az eladót és boltot
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.
|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.