Gyermek szandál fonott teve Bailly 283-3C barna

14,05 EUR

A szabadtéri szórakozással teli nyári pillanatokhoz megfelelő lábbelire van szükség, amely kényelmet és védelmet nyújt a gyerekeknek. Gyermekszandál Camel 283-3C fonattal, barna, ezeknek az igényeknek tökéletesen megfelel, kiváló választás kis felfedezőknek. Az aktív lányok szem előtt tartásával készültek, ötvözik a stílust, a tartósságot és a funkcionalitást.

Ezeknek a szandáloknak a dizájnja kiváló minőségű anyagok kombinációja a részletekre való odafigyeléssel. Az ökológiai bőr, amelyből a cipő felső része készült, nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz nekik, hanem a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást is garantálja. A barna szín lányos karaktert kölcsönöz a lábadnak, amely könnyedén passzol sok nyári stílushoz.

Külön érdemes odafigyelni a gumis, csúszásmentes talpra, amely stabilitást biztosít a különféle tevékenységek során - a parkban tett sétáktól a játszótéri játékon át a családi kirándulásokig. Ami megkülönbözteti ezeket a szandálokat, az a rögzítési mód is - kényelmes tépőzáras pántok, amelyeket még a legkisebb gyerekek is könnyedén kezelhetnek, ugyanakkor biztosítják a szilárd illeszkedést a lábfejhez.

A gyermek Camel Bailly szandál zsinórral több, mint egyszerű lábbeli. Ez egy átgondolt kialakítás, amely támogatja a gyermek fejlődését, biztosítva a kényelmét a meleg nyári napokon. A méretek széles választéka lehetővé teszi, hogy minden lány számára a legmegfelelőbbet válassza ki, a rendelkezésre álló mérettáblázat segítségével pedig a legjobb választást hozhatja meg.

Összefoglalva, a gyerekeknek szánt szandálok kiválasztásakor érdemes azokat választani, amelyek ötvözik a stílust, a kényelmet és a biztonságot. Gyermekszandál 283-3C fonattal, barna, megfelel ezeknek a kritériumoknak, remek megoldás a nyári kalandokhoz. Ne felejtse el megnézni a szandálok teljes kollekcióját, hogy megtalálja azt a modellt, amely tökéletesen megfelel gyermeke igényeinek.

  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: 283-3C
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Szín: Barna
  • Anyag: Műbőr
  • szex: lányok
  • Csomagolás állapota: Eredeti

Köszönjük megjegyzését.

|