FR1 Gyermek szandál fonott rózsaaranyval 283-2B Bailly aranysárga

A termék nem elérhető ;(

Csodálkozzon el stílusos és funkcionális gyermekszandálokkal – FR1 Gyerekszandál zsinórral, Pink Gold 283-2B Bailly, amely minden bizonnyal ragyogóbbá teszi kis hercegnőjének nyári stílusát. Ez a káprázatos rózsaszín arany szandál tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik az esztétika, a kényelem és a biztonság kombinációját keresik.

A szandált a kis felfedezők számára tervezték, akiknek kényelmes lábbelire van szükségük a nyári napokon. A kiváló minőségű ökológiai bőrnek köszönhetően a gyermekek lábai lélegző és tartós anyagból készülhetnek. A finoman fonott elülső elem egyedi karaktert kölcsönöz a szandálnak, így vonzó választás lehet egy divatos lány számára.

A kényelmes viseletről a gumis, csúszásmentes talp gondoskodik, amely csúszós felületen is minimálisra csökkenti a csúszás veszélyét, stabilitás érzetet adva séta, játszótéren vagy egyéb nyári kalandok során. Ezenkívül a tépőzáras rögzítési rendszer lehetővé teszi a szandál egyszerű és gyors beállítását a gyermek lábához, és lehetővé teszi a fiatal felhasználók számára a cipő önálló fel- és levételét.

Az FR1, mint gyártó gondoskodott azokról a részletekről, amelyek ugyanolyan fontosak, mint a stílusos megjelenés, így ezekben a szandálokban minden lépés biztonságos és stílusos lesz. Gyermek szandál kiválasztásakor érdemes odafigyelni a mérettáblázatra, hogy a cipő tökéletesen illeszkedjen a növekvő lábakhoz.

A kategória, amelybe a szandálok tartoznak, a "Gyermekek » Gyerekeknek » Szandálok", amely a legjobb minőségű gyermekcipők keresése iránti elkötelezettségüket tükrözi. Szandál kollekciónkból az FR1 Gyermek fonott szandál Rose Gold 283-2B Bailly kiemelkedik szemet gyönyörködtető arany színével, így remek választás a kis divatrajongóknak.

Tegye egy lépéssel tovább gyermeki gardróbját ezzel a csodálatos, könnyű lábbelivel, amely egyesíti a kényelmet, a funkcionalitást és a fényes dizájnt. Legyen minden kirándulás alkalom arra, hogy egy stílusos lépéssel tündököljön.

  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: 283-2B
  • Szín: aranysárga
  • Anyag: Műbőr
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.29

Köszönjük megjegyzését.

|