Gyermek szandál aranysárga tépőzárral

20,49 EUR

Egyedülálló gyermekszandálokat mutatunk be, amelyek ötvözik az eleganciát és a legmagasabb minőségi kidolgozást. Az arany tépőzáras gyermekszandálokat egyedi arany szín jellemzi, amely felhívja magára a figyelmet, és varázst ad minden stílushoz. Ideális ajánlat azoknak a kis divatrajongóknak, akik minden helyzetben szeretnének szépnek és elegánsnak tűnni.

Ezeket a szandálokat a legfiatalabb felhasználók egészségét és kényelmét szem előtt tartva tervezték. A HEALTHY FOOT jelzésnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy ezek a cipők a gyermek lábfejének megfelelő fejlődésére és működésére való odafigyeléssel készültek. Ez a termék minden konstrukciós, technológiai és anyagkövetelménynek megfelel, így garantálja a magas minőséget és a használat biztonságát.

A szandálok további előnyei közé tartozik a merev sarok és a profilozott bőr talpbetét, amely jelentősen növeli a használat kényelmét és segít a megfelelő testtartás megőrzésében. Érdemes odafigyelni a csúszásgátló talpra is, amely stabilitást biztosít különféle felületeken és minimalizálja a csúszásveszélyt.

A szandálok kiváló minőségű ökológiai bőrből készültek, ami egyrészt a környezetvédelem bizonyítéka, másrészt a lábbeli tartósságának garanciája. A tépőzáras rögzítés megkönnyíti a gyermek számára a cipő önálló fel- és levételét, ami a legkisebbeknél fontos az önállóság fejlesztésében.

Az arany szandál tökéletes választás azoknak a kis hölgyeknek, akik értékelik a stílust és a kényelmet. Tökéletesek nyári sétákhoz, családi ünnepségekhez vagy mindennapi használatra. Fontos információ, hogy a méret kiválasztásakor kövesse a rendelkezésre álló mérettáblázatot, hogy tökéletesen illeszkedjen a szandál gyermeke lábához.

Az Arany tépőzáras gyermekszandál kiválasztásával nem csak a szépségbe és a stílusba fektet be, hanem mindenekelőtt gyermeke egészséges fejlődésébe és kényelmébe. Ez a lábbeli ötvözi az eleganciát, a kiváló kidolgozás minőségét és a részletekre való odafigyelést, így tökéletes választás az egyedi megoldások minden kis szerelmese számára.

  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét
  • Gyártó kód: 21DZ23-3910
  • Szín: aranysárga
  • Anyag: Műbőr
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4
  • karakter: hiánya

Köszönjük megjegyzését.

|