Lukas Gyermek hivatalos ünnepi cipő J1 fekete

55,81 EUR
20% olcsóbb
69,77EUR

Termék: **Lukas Gyerek hivatalos úrvacsoracipő J1 fekete**

Ha olyan lábbelit keres, amely kiegészíti gyermeke elegáns stílusát olyan fontos ünnepekre, mint az elsőáldozás, esküvők vagy egyéb családi összejövetelek, a Lukas J1 fekete gyermekcipő tökéletes választás lesz. A teljes egészében kiváló minőségű természetes bőrből készült cipők az eleganciát, a stílust és az időtlen dizájnt ötvözik, miközben hivatalos alkalmakkor pótolhatatlan elemei a gyerekgardróbnak.

A természetes bőr használatának köszönhetően a cipő nem csak jól néz ki, hanem magas viselési kényelmet is garantál. A természetes anyag lehetővé teszi a láb lélegzését, és tökéletesen alkalmazkodik a láb formájához, ami kulcsfontosságú a kényelem biztosításához a használat során. A további kényelem érdekében a cipő merev sarokpulttal és természetes bőrből készült talpbetéttel van felszerelve, amely megfelelő tartást biztosít a gyermek lábának.

A J1 formális cipő a fűzős cipők klasszikus modellje, amely elegáns karaktert ad, és lehetővé teszi a cipő precíz lábhoz igazítását. Formális stílusuk ellenére hétköznapibb öltözékekkel is viselhetők, például farmerrel, ami nagyon univerzális választássá teszi őket.

A cipő talpát a használat kényelmét szem előtt tartva tervezték - egy kis sarok nemcsak a cipő megjelenésére van pozitív hatással, hanem javítja a testtartást és biztosítja a testsúly jobb eloszlását is.

Érdemes hangsúlyozni, hogy ezek az elegáns cipők 100%-ban lengyel gyártásúak, ami garantálja a minden részletre való odafigyelést és a kiváló kidolgozás minőségét. Optimista fekete színben kaphatók, és tökéletesen passzolnak a legtöbb hivatalos fiúruhához, tökéletes kiegészítői az elegáns stílusnak.

A csomagban eredeti Lukas cipőket talál, ami garancia a termék eredetiségére és minőségére. Összefoglalva, a Lukas J1 fekete gyermekcipő az elegancia, a funkcionalitás és a kényelem kombinációja, amely minden bizonnyal vonzó lesz mind a szülőknek, mind a gyermekeiknek, akik kényelmes és stílusos lábbelit keresnek különleges alkalmakra.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét
  • Gyártó kód: J1
  • Csatlakozó típusa: Cipőfűző
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Szín: fekete
  • Anyag: természetes bőr
  • szex: fiúk

Köszönjük megjegyzését.

|