Gyermek ezüst csillogó cipők Bling-Bling 888-1B

17,80 EUR

Fedezze fel az egyedi stílus világát a legkisebbek számára az ezüst Bling-Bling 888-1B csillogó gyerekcipőkkel. Ezek a bájos cipők ötvözik a fényt és a kényelmet, így minden kis divatrajongó gardróbjának nélkülözhetetlen elemévé válnak. Egy jó hírű, bár kevésbé ismert márka által gyártott cipők minőségükkel és eredeti megjelenésükkel tűnnek ki.

A felsőrész puha és rugalmas anyagból készült, és finom csillámokkal van bevonva, amely minden mozdulatnál gyönyörűen csillog, felhívja magára a figyelmet és varázst ad. Ennek köszönhetően a Bling-Bling gyerek tornacipő nem csak látványosan néz ki, hanem egész napos viselési kényelmet is garantál. Az anyag puhasága azt jelenti, hogy a cipő jól illeszkedik a lábfejhez, és a gyerekek élvezhetik a mozgás szabadságát anélkül, hogy aggódnának a horzsolások vagy kellemetlenségek miatt.

A csúszásmentes talp biztosítja a biztonságot a különféle felületeken való játék közben, a játszótértől az iskolai folyosókig. A rögzítőelemek, például a fűzők lehetővé teszik a cipők egyéni lábhoz igazítását, ami különösen fontos a növekvő gyermekek számára.

Ezeknek a tornacipőknek a dizájnja kétségtelenül felkelti a figyelmet, és hangsúlyozni fogja minden kis fashionista egyedi stílusát. Az ezüst szín univerzális, és könnyen kombinálható különféle ruhadarabokkal, a farmertől a ruháig.

A cipők neme a lányokat célozza meg, de egyedi dizájnjuk minden bizonnyal tetszeni fog mindenkinek, aki valami egyedit keres. A termék súlya egyedi csomagolással mindössze 0,29 kg, ami megerősíti könnyűségét és viselési kényelmét.

A megfelelő méret kiválasztásánál érdemes a rendelkezésre álló mérettáblázatot használni, hogy a tornacipő tökéletesen illeszkedjen a gyermek lábához. Javasoljuk, hogy tekintse meg gyermekcipőink teljes kollekcióját, hogy megtalálja a tökéletes cipőt, amely megfelel a legfiatalabb divatirányítók elvárásainak.

Hagyja, hogy gyermeke minden lépése csillogjon ezüst csillogó Bling-Bling 888-1B tornacipőinkben! Tedd szórakoztatóvá számukra a divatot, és egy eszközt saját egyedi énjük kifejezésére.

  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: 888-1B
  • Szín: ezüst
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Cipőfűző
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.29

Köszönjük megjegyzését.

|