American Club Amerikai 1626 fekete-szürke férfi szandál sokszínű

A termék nem elérhető ;(

Az American Club 1626 szandálok a funkcionalitás, a sportos stílus, a kiváló minőségű kidolgozás és az esztétikai megoldások kombinációja. A fekete és szürke színeknek köszönhetően a cipők tökéletesen illeszkednek bármilyen stílushoz, és rendkívül univerzális lábbelik. A mindennapi viselet során, különösen a forró napokon, valamint a hosszú séták során bizonyítják majd magukat.


A lábbeli kiváló minőségű szintetikus anyagokból készült, hogy biztosítsa a lehető leghosszabb használati időt, tartósságot és kiváló esztétikát. Emellett karaktert ad a legújabb dizájn használata, mely egyszerre finom és eredeti. A kényelmes tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a cipő legjobb beállítását és a lábhoz való illeszkedését a teljes kényelem érdekében.


Az American Club 1626 szandálok belsejében természetes bőr betéttel vannak bélelve, amely anatómiailag alkalmazkodik a lábfejhez, megakadályozva a túlzott izzadást, a tyúkszemet és a kidörzsölődést, és még sokórás cipőviselés után is magas használati kényelmet garantál.

  • Domináns minta: minta nélkül
  • Külső anyag: Szövet
  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • Szín: más színű szürke fekete

Köszönjük megjegyzését.

|