Fekete férfi sportcipő Pilpol C060 szürke

A termék nem elérhető ;(

A Pilpol C060 férfi sportcipő, amelyet a különleges kényelem és kényelem szem előtt tartásával terveztek. A Pilpol C060 klasszikus férfi cipő, melynek szabása szabadon hagyja a bokát, így ideális bármilyen fizikai tevékenységhez. Rendkívül puha és ütéselnyelő talpbetét garantálja a biztonságot sportolás közben.


A Pilpol C060 sportcipő a sportcipők funkcionalitásának ötvözete, elegáns szabással, melynek kialakítása miatt ez a modell egy univerzális cipő, amely bármilyen alkalomra alkalmas lesz. A lábbeli paraméterei lehetővé teszik a sportolást, az elegáns dizájn pedig esti kirándulásokhoz is tökéletessé teszi a cipőt. A lábbeliket elegáns színekkel tervezték, amelyek a fekete, ezüst és szürke árnyalatai.


A lábbeli természetes bőrből készült, mely magas nedvszívó tulajdonságokkal rendelkezik, aminek köszönhetően a láb lélegzik és nem izzad, ami megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. A bőr nagy ellenálló képességgel rendelkezik, aminek köszönhetően a lábbeli hosszú ideig sértetlen marad.

  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • Külső anyag: Természetes bőr
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Szín: szürke fekete

Köszönjük megjegyzését.

|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.