Fekete férfi cipő Big Star174073 piros kék fehér

A termék nem elérhető ;(

A legjobb és leguniverzálisabb cipőmodell minden megjelenésével foglalkozó srác számára az elegáns bőrcipők. Nagyon érdekes szabásúak - a sötétkék, barna talpú és fűzős cipők kombinációja meglepő hatást kelt, ugyanakkor nagyon divatos, sok stílushoz passzoló kombináció.


A bőrcipők teljes egészében természetes bőrből készülnek - beleértve a betétet is, amely kényelmet biztosít a lábnak, és lehetővé teszi a magas szintű higiénia fenntartását. Talpja szintetikus anyagból készült, nagyon rugalmas és szépen kiemelkedik a sötétkék, matt bőr hátterén, enyhe perforációkkal.


Ezek a bőrcipők rendkívül stílusosan néznek ki – jól passzolnak farmerhez és pulóverhez, valamint elegáns öltönynadrághoz és megfelelő színű és stílusú kabáthoz is. A Big-Star cipők minden bizonnyal minden pasi ruhatárában szerepeljenek, mert ezeknek köszönhetően még férfiasabban és elegánsabban fog kinézni, és remekül fogja magát érezni.

  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • Külső anyag: Természetes bőr
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Szín: Piros kék fehér

Köszönjük megjegyzését.

|
A tranzakció sikeres volt, hatékony és gyors szállítás, jó kapcsolattartás, az áru megfelelt a leírásnak. Nagyon ajánlom.