DEMAR KALOSZE-hócsizma szürke kék

A termék nem elérhető ;(

Megbízható lábbelit keresel téli napokra vagy esős reggelekre? Tekintse meg a LENGYEL DEMAR cég kínálatát, és fedezze fel a szürke és kék árnyalatú egyedi esőcsizmákat, amelyek a kiváló minőségű kidolgozást eredeti dizájnnal ötvözik.

A DEMAR modell (wz.51/13) azok számára készült, akik nem csak a kényelmet és a meleget ősszel és télen értékelik, hanem a praktikumot és a stílust is. A legjobb minőségű szintetikus anyagból készült kútfülek kivételesen ellenállnak a nedvességnek és a változó időjárási viszonyoknak. A szigetelt belső tér meleget és kényelmet biztosít, így a ruhatáruk nélkülözhetetlen elemévé válik a hidegebb napokon.

A szürke szín és a finom kék árnyalatok finom kombinációja elegáns és modern karaktert kölcsönöz a lábbelinek. Tűnjön ki a tömegből, és hangsúlyozza egyedi stílusát, miközben védi lábát a nedvességtől és a hidegtől. Az érdekes felsőrész az esztétikai értékek mellett növeli a védelmet és a használat kényelmét.

A DEMAR Wellington csizma tökéletes választás az időjárástól függetlenül aktív nők számára. Ezenkívül a DEMAR megerősíti, hogy a funkcionalitásnak nem kell kizárnia az esztétikát. Függetlenül attól, hogy sétálni indul az erdőben, tócsák mellett halad el munkába menet, vagy egy hétvégi kirándulást tervez a városon kívül – ez a modell lesz a legjobb társ.

KEDVEZMÉNY ÁRON kínáljuk ezeket a kiváló Wellington csizmákat, így vonzó ajánlattal juthat kiváló minőségű termékhez. Ne várjon, válassza ki a tökéletes méretet, és élvezze a teherbírás és a védelem nyújtotta kényelmet, amelyet a neves lengyel DEMAR gyártó garantál.

Meghívjuk Önt, hogy használja ki kínálatunkat, és tapasztalja meg a lábbelik praktikusságát, de egyedi kialakítását is, amely minden bizonnyal sok kellemes pillanatot fog hozni a használat során. Ne hagyja, hogy a kellemetlen időjárás elrontsa a napját – válassza a DEMAR hócsizmát, és sétáljon lépésről lépésre kényelmesen és stílusosan!

  • Külső anyag: Egyéb
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Szín: szürke kék
  • További jellemzők: hiánya

Köszönjük megjegyzését.

|