Fekete Férfi bebújós cipő Badura 7152

A termék nem elérhető ;(

A neves Badura cég férficipői olyan lábbelik, amelyek a klasszikus elegancia és a funkcionalitás kombinációja. A részletekre való odafigyeléssel készültek, nagyszerűen néznek ki, ugyanakkor kényelmesek és hosszú ideig jól szolgálnak.


A Badura cipők teljes egészében természetes bőrből készültek. Ez felülmúlhatatlan, ha a tartósságról van szó. Még az idő múlásával is megőrzi nemes megjelenését, nem reped és nem dörzsölődik le. A bőr ráadásul tökéletesen védi a lábat a hidegtől vagy a nedvességtől, ugyanakkor biztosítja a megfelelő szellőzését és nem kedvez az izzadásnak. A cipő belsejében elhelyezett bőrbetét stabilitást biztosít a lábnak és megakadályozza annak elmozdulását, aminek köszönhetően a cipő tökéletesen illeszkedik a lábszárhoz. További előny a merev sarokpult is, amely a megfelelő helyen tartja a lábat és biztosítja annak kényelmét. A vastag talp jól szigetel a talajtól és teljes kényelmet biztosít.


A Badura cipők előnye az egyedi kialakítás is. A cipő elegáns és nemes megjelenésű - tökéletesen illeszkedik az öltönyhöz.

  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • Külső anyag: Természetes bőr
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Szín: fekete

Köszönjük megjegyzését.

|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.