Ren But Csizma 1541 tépőzáras membránnal sötétkék rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Ren But Boots membránnal 1541 - Kényelem és védelem a kis lábaknak a hideg napokon

A téli szezon megerőltető időszak azoknak a szülőknek, akik gyermekeiknek nemcsak meleget és kényelmet, hanem biztonságot is szeretnének nyújtani a mindennapi játék során. Ezen igények kielégítésére a Ren But egy olyan megoldást kínál, amely egyesíti ezeket a funkciókat – RenTex 1541 membrános csizmát, vonzó sötétkék színekben, rózsaszín ékezetekkel.

A Ren But egy olyan cég, amely évek óta elismert a cipőpiacon, köszönhetően a lábbelik egészséges fejlődését szem előtt tartó cipők megalkotásának. A membrán 1541 tépőzáras sötétkék rózsaszín csizma olyan modell, amely minden kis hölgyet elragad, stílusos megjelenést és kényelmet biztosít számára minden lépésnél. Ezek a cipők tökéletesek a téli körülményekhez, amikor fagyos időjárással kell szembenéznie.

A gyermekek igényeit szem előtt tartva tervezték, ezek a csizmák RenTex membránnal vannak felszerelve, amely magas szintű beázásállóságot garantál. Ez egy kulcsfontosságú szempont, amely megvédi lábát a nedvességtől, miközben lehetővé teszi, hogy "lélegezzen" az anyag légáteresztő tulajdonságainak köszönhetően.

A biztonság elsődleges szempont, ezért a talpat úgy tervezték, hogy tapadást biztosítson. A vastagabb, csúszásmentes és megfelelően faragott felület olyan elemek, amelyek hozzájárulnak a lépések stabilizálásához, még csúszós felületen is.

A viselési kényelem a cipő belsejében található puha, sűrű szőrzetnek köszönhető, amely védi a lábat a hidegtől és meleg érzetet ad. A merev sarokpult egy másik előny, amely segít a bokát a megfelelő helyzetben tartani, ami fontos a sérülések elkerülése érdekében.

A könnyen használható tépőzár egy olyan megoldás, amely megkönnyíti a cipők fel- és levételének megtanulását, és lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen a gyermek lábához. A modell egyszerre elegáns és rendkívül funkcionális.

A Ren But Boots 1541 emellett megkapta az Egészséges láb jelet is, amely megerősíti pozitív hatását a fiatal felhasználó ortopédiai fejlődésére.

A csizmák anyaga természetes bőr. Tartós, ugyanakkor nem igényel különösebb gondozást, ami fontos előny a szülők számára. A sötétkék szín rózsaszín ékezetekkel tökéletesen passzol a gyerekgardróbhoz, egy kis színt adva a borongós téli napokon.

A Ren But csizma 1541 sötétkék és rózsaszín tépőzáras membránnal olyan választás, amely a szülők és lányaik számára egyaránt tetszeni fog. Ezek a cipők megfelelnek a téli kihívásoknak, miközben gondoskodnak a lányok fejlődő lábáról.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet rózsaszín
  • Anyag: Természetes bőr
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Gyártó kód: BM70721

Köszönjük megjegyzését.

|
|
|