Befado sárga gyermekcipő 350P020 kék

A termék nem elérhető ;(

### Befado sárga gyerekcipő 350P020 kék színben - tökéletes szandál a nyári napokra

Amikor a nap kellemesen melegíteni kezdi környezetünket, minden szülő elkezd gondolkodni a megfelelő lábbelin a gyermeke számára. Azt akarjuk, hogy gyermekeink jól érezzék magukat és biztonságban érezzék magukat, ugyanakkor lábuk szabadon lélegezzen és korlátok nélkül fejlődhessen. Ezekre az igényekre a neves Befado gyártó gyerekszandáljai adják a választ.

Színes, örömteli és mindenekelőtt funkcionális - A Befado 350P020 kék szandál tökéletes választás minden gyermek számára, aki meleg napokon szeretné felfedezni a világot. Ezeket a lábbeliket a kis lábak kényelmét és egészségét szem előtt tartva tervezték, ezért ortopédusok minősítették és ajánlják őket.

A felsőrészek kiváló minőségű pamutszövetekből készülnek, amelyek nem csak puha és kellemes tapintásúak, de kiváló légáramlást is garantálnak. Ennek a légáteresztő képességnek köszönhetően a kicsik egész napos kényelmet élvezhetnek a túlmelegedés vagy izzadás veszélye nélkül.

Az ezekben a szandálokban használt Flex-B rendszer lehetővé teszi a lábbeli alsó részének természetes hajlását a stratégiai helyeken, az ortopéd szakemberek ajánlásainak megfelelően. Ez fontos a kis lábfej megfelelő fejlődéséhez, támaszt nyújtani ott, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A talpon lévő, sárga díszítéssel díszített színes dizájn nem csak a szemet gyönyörködteti, hanem a Befado termék eredetiségét is jelzi. A gondos kidolgozás és a részletekre való odafigyelés a cipő minden elemén látható.

A szandálok merev sarokpulttal és bőr talpbetéttel vannak felszerelve, ami ráadásul növeli a stabilitást és biztosítja a megfelelő lábtartást járás közben. A tépőzáras rögzítés megkönnyíti a gyermek számára a cipő önálló fel- és levételét, ami ösztönzi kézügyességeinek fejlesztését.

Bár a Befado 350P020-ban nincs mesebeli hősmotívum, univerzális, élénk színe minden gyermek figyelmét felkelti, aki a játszótéren szeretne kitűnni.

A kis felfedezők igényeihez tökéletesen szabott Befado sárga gyerekcipő 350P020 kék színben több, mint egyszerű szandál – jól átgondolt választás gyermeke egészsége és aktivitása érdekében.

  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Egészséges láb jele
  • Szín: kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • karakter: hiánya

Köszönjük megjegyzését.

|