Befado niechodki 002P051 rózsaszín

13,95 EUR

Befado babakocsik 002P051 rózsaszín - Tökéletes azoknak a gyerekeknek, akik a babakocsi szemszögéből ismerik meg a világot

A gyermek életének kényes első pillanatai az az időszak, amikor minden szülő maximális kényelmet és biztonságot szeretne nyújtani gyermekének. A legfiatalabbakra gondolva a Befado márka megalkotta a 002P051 bájos rózsaszín színű bébijárókat, melyek kiváló védelmet nyújtanak a babák kis lábának.

Ezeket a könnyű és puha bébijárókat a baba legérzékenyebb bőrének szem előtt tartásával tervezték. Egyedi dizájnjuk a rugalmas, textil zoknit csúszásmentes talppal kombinálja. Ideális megoldás azoknak a babáknak, akik még nem tették meg első lépéseiket, és további védelemre szorulnak – például a babakocsiban tett pihentető séták során.

A Befado bébijárókra az a jellemző, hogy nem terhelik és nem szorítják a gyermek finom lábát. A rugalmas zokni könnyen alkalmazkodik a baba lábának formájához, anélkül, hogy kellemetlenül mozogna, amikor a baba mozog. Ezenkívül ezek a cipők környezetbarátak - a talpa TPE-ből készült, amely nemcsak biztonságos a gyermekek bőrére, hanem újrahasznosítható is, ami segít megóvni bolygónkat.

A Befado nagy figyelmet fordít a részletekre, ami a babacipőket díszítő vicces állatmotívumban is meglátszik. Ez nem csak egy olyan elem, amely segít a szülőknek gyorsan felismerni a baba cipőjét, hanem egy érdekes akcentus is, amely vonzza a gyermek tekintetét és stimulálja érzékszerveit.

A baba baba csomagolása eredeti állapotában van, így ez a termék tökéletes ajándék a kislánya születését váró vagy az érkezését ünneplő fiatal szülők számára.

Összefoglalva, a Befado 002P051 rózsaszín baba sétacipő egy olyan termék, amely a legkisebb lábak gondozásával készült. Nekik köszönhetően minden séta vagy otthon töltött idő nem csak biztonságos, de stílusos és kényelem teli lesz minden kis hölgy számára.

  • karakter: hiánya
  • Szín: rózsaszín
  • Foltszín: rózsaszín
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Gyártó kód: BM171993

Köszönjük megjegyzését.

|