Befado niechodki 002P050 kék

14,63 EUR

A 002P050 kék Befado babacipő alapja a kis lábak védelme és kényelme az élet első hónapjaiban. Ez a termék azoknak a szülőknek szól, akik fontosnak tartják babájuk biztonságát és egészséges fejlődését, még azelőtt, hogy az első lépéseit megtenné.

A Befado bébijárók ideális megoldást jelentenek azoknak a gyerekeknek, akiknek lábvédelemre van szükségük babakocsiban sétálva, takarón fekve vagy a házban való mozgás során. A legfiatalabb felhasználók igényeit szem előtt tartva tervezték, ezek a csecsemőcipők a védelmet a kényelemmel kombinálják.

A termék egyedülálló tulajdonsága a könnyedsége és puhasága, amely barátságos a babák érzékeny bőrével. A rugalmas zokni tökéletesen illeszkedik a kis lábakhoz, anélkül, hogy kellemetlen nyomásérzést okozna. Ezenkívül megakadályozza, hogy a babakocsi elcsússzon, amikor a baba mozog, ami rendkívül fontos a láb folyamatos védelméhez.

A csúszásgátló talp egy másik elem, amely megkülönbözteti a Befado terméket. Biztonságos TPE anyagból készült, garantálja a stabilitást különféle felületekkel való érintkezéskor, megakadályozva a csúszást. Ezen túlmenően, amikor ezeket a babakocsikat választják, a szülők biztosak lehetnek abban, hogy környezetbarát terméket választanak, mivel a TPE újrahasznosítható anyag.

A Befado 002P050 design a praktikum és a vonzó megjelenés kombinációja. A cipők kék színe és a zokni vicces állatmotívuma felkelti a gyermek figyelmét, és egyben kellemes kiegészítője lesz az öltözékének. A járóka univerzális - fiúk és lányok számára egyaránt alkalmas.

Érdemes megemlíteni, hogy a Befado a kiváló minőségű gyermekcipők gyártásáról ismert márka, amely garantálja a gondos megmunkálást és a termék tartósságát. A sétakocsik eredeti csomagolása, amely biztosítja a cipők biztonságát a szállítás során.

A Befado babakocsik kiváló választást jelentenek a gondoskodó szülők számára, akik gyermekeik biztonságát és kényelmét a korai időktől kezdve szeretnék biztosítani. Ez egy befektetés a baba fejlődésébe, aki biztonságosan felfedezheti a világot, amíg meg nem teszi az első önálló lépéseket.

  • karakter: hiánya
  • Szín: kék
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Anyag: szövet
  • szex: fiúk lányok
  • Gyártó kód: BM171990

Köszönjük megjegyzését.

|