Befado niechodki 002P045 bézs

14,63 EUR

A Befado 002P045 bézs babacipő kiváló választás minden szülő számára, aki nem csak aranyos, de funkcionális első cipőt is keres kicsijének. Ezeket a babajárókat olyan babák számára tervezték, akik még nem tudnak önállóan járni, de megfelelő lábvédelemre van szükségük különböző helyzetekben, például babakocsiban járáskor vagy első kúszási kísérletben.

Ez a termék egy puha, rugalmas zokniból áll, amely finoman átöleli a gyermek lábát, kényelmet és meleget biztosítva a hidegebb napokon. A sétálókkal egybeépített csúszásmentes talp környezetbarát TPE anyagból készült, amely nem csak tapadást biztosít, hanem könnyen újrahasznosítható. Ez az anyag ráadásul könnyű is, ami döntő fontosságú, mert nem terheli meg a baba lábát és nem teszi kényelmetlenné a cipőt.

A Befado bébijárók dizájnja finom és univerzális, így fiúk és lányok számára egyaránt alkalmasak. A semleges, bézs szín és a sajátos mesehős hiánya ezt a terméket időtlen kiegészítővé teszi, amely minden ruhához passzol. További előnyt jelent a zoknit díszítő vicces állatmotívumok, amelyek örömmel viselik ezt a babacipőt a gyerkőcnek, a vidám mintáknak pedig a szülők örülni fognak.

A Befado babakocsik eredeti, márkás csomagolásban kaphatók, így ideális ajándék ötlet a kismamáknak, vagy egy babaváró alkalomra. Az anyag, amelyből a cipő készül, finom és egyben tartós, garantálva a hosszú távú használatot.

Fontos, hogy a sétakocsik kialakítását úgy alakították ki, hogy ne nyomják a gyermek lábát, ugyanakkor jól tartsák, így a baba szabadon tudja mozgatni a lábát anélkül, hogy a cipő elvesztésének veszélye lenne.

Ez a gyermekpapucs kategória terméke a funkcionalitás példája a gyermek biztonságáért és egészséges fejlődéséért való törődéssel kombinálva, amely a Befado márka szabványaiban szerepel. Az ilyen babakocsikban minden sétáló kaland kényelmes és biztonságos lesz a kicsi számára.

  • karakter: hiánya
  • Szín: bézs
  • Anyag: szövet
  • szex: fiúk lányok
  • Csatlakozó típusa: Egy másik
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Gyártó kód: BM171988

Köszönjük megjegyzését.

|