Befado niechodki 002P043 rózsaszín

13,95 EUR

Befado babacipő 002P043 – Tökéletes első cipő a baba számára

A gyermekeik kényelmével és biztonságával foglalkozó szülők számára a Befado 002P043 bébijárók tökéletes megoldást jelentenek. Ez a kedves, rózsaszín zoknicipő tökéletes választás azoknak a legfiatalabb családtagoknak, akik még nem tették meg az első lépéseket, de megfelelő védelemre szorulnak érzékeny lábuknak – különösen babakocsis kirándulások alkalmával, vagy otthonuk kényelméből fedezik fel a világot. selyemgubó.

A Befado bébijárók legfontosabb jellemzője a könnyedség és finomság, amely lehetővé teszi a kis lábak természetes fejlődését, felesleges megterhelés és nyomás nélkül. A rugalmas szőnyegnek köszönhetően a cipő tökéletesen illeszkedik a baba lábához, így biztosítja a kényelmet és a mozgás szabadságát a csúszás veszélye nélkül. Ez különösen fontos abban a szakaszban, amikor a gyermek elkezdi kísérletezni a mozgással, még akkor is, ha ezt még nem a saját lábán teszi.

A csúszásmentes talp a Befado bébijárók másik előnye – a stabilitás és a biztonság garantálása prioritás, amikor a kisgyermek elkezdi az első sétát. A környezetbarát TPE anyagból készült talp nemcsak a baba érzékeny bőrének biztonságos, hanem újrahasznosítható is, amit a környezettudatos szülők értékelni fognak.

A Befado tervezői a baba zokni vonzó megjelenéséről is gondoskodtak - a zoknit díszítő bájos állatmotívum minden bizonnyal felkelti a gyermek figyelmét, játékra ösztönzi. Így a babajárók nemcsak praktikus, hanem esztétikus részévé is válnak a gyermekruházatnak.

A jól ismert és elismert Befado márka által gyártott bébijárók a legfiatalabb felhasználók speciális igényeihez lettek igazítva. A rózsaszín szín lányos karaktert kölcsönöz nekik, míg az anyag, amiből készültek - kiváló minőségű szövet - gondoskodik a gyermek finom bőréről.

A Befado 002P043 bébijárókat az eredeti csomagolásban szállítjuk, mely garantálja, hogy a termék épségben eljut hozzád. Ez a tökéletes választás ajándékként egy kis hercegnőnek, amelyet minden bizonnyal értékelni fog minden szülő, aki törődik gyermeke egészségével és fejlődésével.

A „Gyermekpapucsok” kategóriában a Befado a babáknak és első kalandjaiknak tervezett megoldást mutat be a függetlenség felé vezető úton. Válassza a Befado babakocsikat, és vegye körül babáját kényelemmel, biztonsággal és stílussal élete első napjaitól kezdve.

  • karakter: hiánya
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Gyártó kód: BM171992

Köszönjük megjegyzését.

|