Befado niechodki 002P041 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Befado Niechodki 002P041 – Tökéletes első cipő a babának rózsaszínben

A babák olyan kicsik, akik napról napra egyre intenzívebben fedezik fel a világot. Annak ellenére, hogy még nem tudnak önállóan lépéseket tenni, lábuk védelmet és meleget igényel, különösen séták és babakocsis kirándulások során. A Befado, a gyermekcipők jól ismert gyártója tökéletesen megérti a gyermekek igényeit és a szülők aggodalmát gyermekeik kényelméért és egészségéért. Ezért ajánlok egy 002P041 babakocsi sorozatot, amely segít gyengéden és biztonságban beburkolni a babát.

A Pink Befado bébijárókat olyan lányoknak tervezték, akik még életük első hónapjaiban is stílusosak és bájosak lehetnek. A cipő dizájnja ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát. A kis hercegnők számára nem csak ruha védőeleme, hanem stílusos kiegészítője is.

A terméket könnyűsége és speciálisan kiválasztott anyagok jellemzik. Az elasztikus zokni, amelyből a babajárók készülnek, tökéletesen tapad a baba érzékeny bőréhez, anélkül, hogy horzsolást vagy irritációt okozna. Rugalmasságuknak köszönhetően a cipők könnyedén alkalmazkodnak az apró lábfejhez, és a baba intenzív mozgása közben is a helyükön maradnak.

A környezetbarát TPE-ből készült csúszásgátló talp stabilitást garantál különféle felületeken, védve az esetleges elcsúszástól. Ez különösen fontos szempont, amikor a gyermek megpróbál felállni vagy kúszni, hogy elkerülje a nem kívánt eséseket.

A zokni vicces, állatos motívuma egy elbűvölő dekoráció, amely minden bizonnyal felkelti a gyermek figyelmét, serkenti a látást és játékra ösztönzi. A rózsaszín árnyalatok és az édes minták tökéletes akcentusai a kis hölgyeknek.

A Befado bébijárók egyet jelentenek a minőséggel és a kicsikkel való törődéssel. Olyan lábbelikről van szó, amelyek olyan gyerekeknek valók, akik még nem tudnak járni, de mégis speciális, gyengéd támasztékot igényelnek. A termék eredeti Befado csomagolásba van csomagolva, súlya az egyedi csomagolással együtt mindössze 0,25 kg, így könnyen tárolható és szállítható.

Amikor cipőt választunk gyermekünknek, érdemes olyan márkát választani, amiben évek óta megbíznak a szülők és a szakemberek. Ha a Befado bébijárókat választja, biztos lehet benne, hogy már élete első napjaitól kezdve törődik gyermeke egészségével és kényelmével.

  • karakter: hiánya
  • Szín: rózsaszín
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Gyártó kód: BM171994

Köszönjük megjegyzését.

|