Befado gyermekcipő pu 065P159 kék szürke zöld

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő pu 065P159 – Kényelem és stílus a kis lábaknak

A tavasz és a nyár a szabadban való játék ideje, és megfelelő lábbeli nélkül semmilyen szabadtéri tevékenység nem lehetséges. A szülők azt szeretnék, hogy gyermekeik lába biztonságos és kényelmes legyen. Ezért a Befado pu 065P159 kék, szürke és zöld szandál a tökéletes választás. Ezek olyan cipők, amelyek nem csak jól néznek ki, de mindenekelőtt biztosítják a fiatal lábak megfelelő fejlődését.

Ezeknek a szandáloknak a felsőrésze kiváló minőségű, légáteresztő anyagokból - főleg pamutból - készült, ami garantálja a lábának a friss levegőhöz való hozzáférést, ami szükséges a melegebb napokon a hosszú játékokhoz. A Befado cipőket a funkcionális kialakítás is jellemzi: a sarok további megerősítéssel és stabilizáló oldalakkal gondoskodik a helyes lábtartásról. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a babák természetes és biztonságos mozgásokat élvezhetnek, ami rendkívül fontos intenzív növekedésük és fejlődésük során.

A szandálok tépőzárral vannak felszerelve - ez a praktikus megoldás lehetővé teszi a cipő egyszerű felhelyezését és a cipők minden kis láb egyéni igényeihez igazítását. Nem feledkezhetünk meg a tetszetős megjelenésről sem: az említett kék, szürke és zöld árnyalatok jól mutatják a cipőt a lábon, és sok gyerekstílushoz passzolnak.

A viselési komfortot növeli a bőrbetét jelenléte, mely kíméletes a bőrhöz és felszívja a felesleges nedvességet. Sőt, a merev sarokpult nemcsak szerkezeti elem, hanem a láb egészséges fejlődésének további támogatásának garanciája is.

A Befado terméke, mint egy jó hírű gyermekcipőkre szakosodott cég, ortopéd tanúsítvánnyal és ajánlással rendelkezik, ami azt a magabiztosságot adja a szülőknek, hogy a legmagasabb elvárásoknak megfelelő lábbelit választanak gyermeküknek.

Ezek a szandálok tökéletes választás a mindig úton lévő fiúknak – a világ aktív felfedezőinek, akik számára minden következő lépés egy kaland. A Befado pu 065P159 olyan lábbeli, amely nemcsak kényelmet és biztonságot nyújt a gyerekeknek, hanem stílusos megjelenést is biztosít a napsütésben és mókával teli tavaszi és nyári napokon.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét
  • Gyártó kód: 065P159
  • Szín: kék szürke zöld
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|