Befado gyermekcipő 980Y102 ezüst

9,67 EUR
20% olcsóbb
12,09EUR

Gyermekünk óvodai cipőjének kiválasztásakor sok szempontra figyelünk - a kényelemtől a biztonságon át az esztétikumig. A Befado 980Y102 ezüstszürke gyerekcipő mindezen kritériumoknak megfelel. Ez a márka kiváló minőségű gyermekcipők gyártásáról ismert, amit számos ortopéd szakorvosi tanúsítvány és ajánlás igazol.

Ezeket a cipőket a gyermekek mindennapi szükségleteit szem előtt tartva tervezték. Légáteresztő pamutszövetből készültek, nem csak a megfelelő higiéniát, hanem egész napos viseletet is garantálnak. Könnyű és szellős felsőrészének köszönhetően a gyermek lába száraz marad, ami rendkívül fontos az óvodai intenzív fizikai aktivitás során.

A kis lábra való ideális cipők egyik meghatározója a biztonságos használat. A 980Y102 modellben a Befado olyan megoldásokat alkalmaz, amelyek minimalizálják a lábfejlődési rendellenességek kockázatát. Ezeket a cipőket úgy tervezték, hogy jól illeszkedjenek a gyermek lábához, még a keskenyebb és kisebb lábhoz is, finoman formálva és optikailag csökkentve azokat.

Ezenkívül a tervezők gondoskodtak arról, hogy a gyerekek maguk is kezeljék a cipőket. A gumiszalag használatának köszönhetően a cipő fel- és levétele nem jelent problémát számukra. Ezáltal a gyerekek önállóbbnak és magabiztosabbnak érzik magukat a mindennapi tevékenységek során, ami fejlődésük rendkívül fontos aspektusa.

A gyártó figyelembe vette a cipő esztétikai szempontját is, és divatos ezüstszürke színt választott, amely minden bizonnyal nemcsak a lányok számára vonzó. A szép felületű szövet emellett növeli a lábbelik vizuális értékét, így sok stílushoz passzol.

A Befado 980Y102 gyerekcipő kiváló választás azoknak a szülőknek, akik olyan óvodai cipőt keresnek gyermekeiknek, amely egyesíti a viselési kényelmet, a biztonságos használatot és a vonzó megjelenést. Ezeknek a cipőknek köszönhetően minden óvodás gyerek élvezheti a vidám napot anélkül, hogy aggódnia kellene a lábáért.

  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: 980y102
  • Szín: ezüst
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • Csomagolás állapota: Eredeti

Köszönjük megjegyzését.

|