Befado gyermekcipő 969Y161 sötétkék sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A kényelem és a biztonság két kulcsszó, amely a Befado gyerekcipőt jellemzi, a 969Y161-es, tengerészkék árnyalatú, sokszínű akcentussal rendelkező modell pedig a szülők és gyermekeik elvárásainak is megfelelő lábbeli példája.

A gyermek első lépéseitől a gondtalan játékig az óvoda udvarán a Befado cipők kényelmet és megfelelő támaszt nyújtanak a gyerekeknek. A 969Y161 modell merev sarok számlálóval van felszerelve, mely kulcsszerepet játszik a láb megfelelő stabilizálásában, ami különösen fontos a gyermek fejlődő osteoartikuláris rendszere esetén. Az oldalsó erősítések megtámasztják a lábfejet, védik a sérülésektől az intenzív tevékenység során.

A nyitott szandáloknak köszönhetően egy junior nem csak a korlátozott stíluskorlátokat élvezheti, hanem a meleg napokon pótolhatatlan kiegészítő szellőzést is. A szellős pamutszövetből készült felsőrész maximális levegőáramlást biztosít a lábaknak, és megőrzi a higiéniát, ami különösen fontos az óvodáskorúak dinamikus napján.

A Befado 969Y161 cipő dizájnja lehetővé teszi a gyermek számára a cipő könnyű fel- és levételét, ami fontos eleme a napi reggeli előkészületeknek és fejleszti az önállóságot. A praktikus tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a cipő gyors beállítását és adaptálását a kis felhasználó lábának egyéni formájához.

A Befado gyártója nem feledkezik meg a biztonság fontos szempontjáról. A cipőkön az „Egészséges láb” jelzés látható, ami azt jelenti, hogy az ortopédusok ajánlásait figyelembe véve készültek és készültek, garantálva a gyermek lábfejének megfelelő fejlődését. Minden szülő, aki törődik gyermeke egészségével és fejlődésével, értékelni fogja, hogy a lábbeli szigorú teszteken és tanúsítványokon esik át.

A Befado 969Y161 gyerekcipők a funkcionalitás és az esztétikus forma tökéletes kombinációja. A sötétkék szín sokszínű elemekkel egy univerzális kombináció, amely tetszeni fog a fiúknak, és beleillik egy változatos gardróbba. A válogatott anyagoknak és a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően ez a lábbeli a fő választás a szülők számára, akik tudatában vannak annak, hogy gyermekeik életében milyen fontos az első cipő.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Gyártó kód: BM91610
  • Szín: haditengerészet sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|