Befado gyermekcipő 969X143 sötétkék rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

A megfelelő cipő kiválasztása a gyermek számára elengedhetetlen a lábfej megfelelő fejlődéséhez és a kényelem biztosításához a mindennapi tevékenységek során, különösen olyan fontos helyen, mint az óvoda. A Befado 969X143 sötétkék gyerekcipő rózsaszín díszítéssel tökéletes ajánlat minden szülő számára, aki fontosnak tartja gyermekeik egészségét és biztonságát.

A Befado gyerekpapucsokat a bokát stabilizáló megemelt sarok, valamint stabil oldalak jellemzik, amelyek séta, futás vagy ugrás közben támogatják a láb megfelelő helyzetét. Az ilyen megoldásoknak köszönhetően kisgyermeke élvezheti a játékot anélkül, hogy félne rándulástól vagy egyéb sérüléstől.

Nyáron különösen fontos a megfelelő légáramlás, hogy elkerüljük a kellemetlen lábizzadást és a mikózis kialakulását. A Befado szandál nyitott lábujjai kiváló szellőzést garantálnak, frissességet és hűvösséget kölcsönözve lábának még a legmelegebb napokon is.

A légies pamutszövetből készült felsőrész, amelyből a cipők készülnek, nemcsak a viselési kényelemről, hanem a megfelelő higiéniáról is gondoskodnak. A természetes anyagok barátságosak a gyermekek érzékeny bőrével és nem okoznak irritációt.

A Befado a legfiatalabb felhasználók függetlenségére is gondol - a könnyen használható tépőzáras pántok lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy gyorsan és problémamentesen fel- és levehessék cipőket. Ennek köszönhetően a gyerekek gyorsabban megtanulnak önálló lenni és megbirkózni a mindennapi tevékenységekkel.

A biztonságot figyelembe véve érdemes megemlíteni, hogy a Befado cipők „Egészséges lábjel” tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely igazolja a magas minőséget és az ortopéd ajánlását. A Befado papucs nem csak szép és kényelmes, de mindenekelőtt egészséges a gyermek fejlődő lábának.

Összefoglalva, a Befado 969X143 gyermekcipő a funkcionalitás, a biztonság és a vonzó dizájn tökéletes kombinációja. A bokatartást, a szellőzést és a felhúzás függetlenségét kínáló cipők nagyszerű befektetést jelentenek gyermeke egészségébe és fejlődésébe. A sötétkék szín rózsaszín elemekkel a cipőket sok öltözékhez passzolja, és ezeknek a színeknek a kis szerelmeseinek különösen tetszeni fog. Meghívjuk Önt, hogy próbálja ki a Befado gyerekcipőit - mert a kis lábak nagy törődést érdemelnek.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|
|
|