Befado gyermekcipő 869X151 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

"Rózsaszín gyerekcipő Befado 869X151 – Kényelem és biztonság a kis lábaknak

Minden gyermek megérdemel olyan lábbelit, amely nem csak jól néz ki, de támogatja lábának egészséges fejlődését is. A Befado, az ismert gyerekcipők gyártója elbűvölő rózsaszín színben mutatja be a 869X151-es modellt, mely mind a kis hercegnők, mind a kényelemre és biztonságra törekvő szüleik elvárásainak megfelel.

Az óvodában vagy a játszótéren töltött gondtalan pillanatokban a Befado 869X151 gyermekcipő optimális feltételeket biztosít a lábak fejlődéséhez. A megemelt profilú sarok és a cipőszerkezet stabil oldalai gondoskodnak arról, hogy a láb megtartsa helyes pozícióját, ami döntő fontosságú a tartáshibák megelőzésében.

Az ehhez a modellhez tartozó szandálok tökéletesek a nyárra és a melegebb napokra, könnyedséget és szabadságot adva. A nyitott lábujjak nemcsak divatos akcentus, hanem mindenekelőtt praktikus megoldás, amely jobb szellőzést és ezáltal egészséges körülményeket biztosít a kis lábaknak.

A Befado lábbelik másik előnye, hogy a felsőrészen kiváló minőségű, légáteresztő pamutszövetet használnak. Ez az anyag nemcsak kellemes tapintású, hanem megfelelő légáramlást is biztosít, ami az egész napos viselet kényelmét és higiéniáját jelenti.

A Befado tervezői a gyermekek függetlenségére is gondolnak - a cipőket könnyedén felveheti saját maga a kényelmes tépőzáras pántoknak köszönhetően, amelyek emellett lehetővé teszik a cipők egyéni beállítását a gyermek lábához. Ez fontos szempont az önállóság elsajátításában és a legkisebb gyermekek önkompetencia-érzetének kialakításában.

Külön figyelmet érdemel a Befado márka által használt bőrbetét. A minőség és a tartósság szinonimája, valamint természetes teret biztosít a növekvő láb számára.

A Befado lábbelik biztonságát az ortopéd bizonyítványai és ajánlásai igazolják. A szülők biztosak lehetnek gyermekeik lábának egészségét és megfelelő fejlődését illetően, ha olyan cipőt választanak, amely megfelel a legmagasabb követelményeknek.

A Befado 869X151 rózsaszín gyerekcipők nem csak gyerekpapucsok, amelyek elvarázsolják a kis felhasználók szívét, hanem egy jól átgondolt választás a gyermekeik fejlődésére és egészségére koncentráló szülők számára. Csupán 0,4 kg-os csomagolással, könnyű lépést és felejthetetlen szórakozási pillanatokat biztosítanak minden nap.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Bőr talpbetét
  • Gyártó kód: 869X151
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|