Befado gyermekcipő 560X150 kék

A termék nem elérhető ;(

Befado - Gyerekcipő 560X150 Kék - Kényelem és stílus a legkisebbeknek!

A Befado márka évek óta sikeresen látja el szerepét a gyermekcipők specialistájaként, olyan termékeket kínálva, amelyek nemcsak tetszetős dizájnjukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem a legfiatalabb felhasználók fejlődő lábának is a legmagasabb kényelmet és biztonságot nyújtják. A vidám kék árnyalatú új 560X150-es modell olyan lábbeli, amely minden bizonnyal megfelel a gyerekek és szüleik elvárásainak.

A kategória, amelyhez ez a termék tartozik - "Gyermekek » Gyermekeknek » Gyermekpapucsok - önmagáért beszél. Tökéletes cipőként otthoni használatra, óvodába vagy iskolába, olyan kényelmet és védelmet nyújtanak, amelyet a gyerekek lábának megérdemel játék és tanulás közben.

Bár egy meséből vagy filmből ismert szereplő nem díszíti ezeket a papucsokat, ez nem csökkenti vonzerejüket. Az egyszerű, de stílusos megjelenésnek köszönhetően a Befado 560X150 lábbelik sokféle gyerekruhához passzolnak, és még a legigényesebb fiatal vásárlóknak is tetszeni fognak.

A merev sarokpult fontos jellemzője, amely megkülönbözteti ezeket a cipőket a többi gyermekpapucstól. Biztosítja a láb stabilitását és helyes pozícióját, ami rendkívül fontos intenzív játék során és oktatási intézményekben való részvételkor. Ennek a funkciónak köszönhetően a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a gyermekek megfelelő támogatást kapnak a mindennapi tevékenységekben.

A kiváló minőségű anyagból készült Befado papucsok strapabíróak és könnyen tisztíthatók – ami határozottan megkönnyíti azoknak a szülőknek az életét, akik szeretnének gondoskodni gyermekcipőik higiéniájáról és esztétikájáról.

A tépőzár bevált és népszerű megoldás a legfiatalabb felhasználók körében. Lehetővé teszik, hogy saját kezűleg vegye fel és vegye le cipőjét, ami jelentősen befolyásolja a gyermekek önállósági készségeinek fejlődését. Ezenkívül a tépőzár lehetővé teszi a lábbeli precíz lábhoz igazítását, így növelve a használat kényelmét.

A Befado 560X150-es modellje a fiúknak készült, ami a termék színeiben és dizájnjában is megmutatkozik. A kék szín egy olyan klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból, és remekül mutat majd egy gyerekgardróbban.

A termék súlya az egyedi csomagolással együtt mindössze 0,4 kg, ami a papucs könnyedségét bizonyítja - ez a tulajdonság a kisgyermek viselési kényelme szempontjából fontos.

Összefoglalva, a Befado 560X150 kék gyermekcipő bölcs választás minden szülő számára, aki értékeli a magas funkcionalitású, biztonságos és minőségi termékeket. Nekik köszönhetően minden gyermek lába megtámasztva és kényelmes lesz minden lépésnél.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|