Befado gyermekcipő 533P018 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

A Befado 533P018 rózsaszín gyermekcipők a neves Inblu és Befado cipőmárkák kreatív együttműködésének kifejeződése, amelyek ügyesen ötvözik a dizájnt és a funkcionalitást, hogy megfeleljenek a modern anyák és kis hercegnőik követelményeinek. Ennek az együttműködésnek az eredményeként jött létre a meleg Mummy & Me termékcsalád, amely egy divatos és kényelmes lábbelikollekción keresztül ünnepli az anya-lánya köteléket.

A Honey sorozat eredeti és színes modelljei a gyermekvilág örömének és gondtalanságának vizuális szimbólumai. A részletekre jellemző odafigyeléssel tervezték, tökéletes azoknak a lányoknak, akik életük első, bizonytalan lépéseit teszik meg. A felhasznált állatmotívumok, mint a cica, egyszarvú vagy szarvas, nem csak lábbelivé varázsolnak minden modellt, hanem egy kis kalandot a gyerek lábán.

A gyors és egyszerű felhelyezést megkönnyítő tépőzárral felszerelt Befado 533P018 cipők növelik a legkisebbek függetlenségét, és jobban illeszkednek a lábfejhez. A cipő belseje Soft B-rendszerrel van bélelve, ami fokozott használati kényelmet és jobb lengéscsillapítást jelent. Ez egy fontos elem annak a gyermeknek a lábbeli kiválasztásakor, aki intenzíven fedezi fel a világot, és minden lépésnél támogatásra szorul.

A kis használó minden lépésének biztonságát a merev sarok is garantálja, mely felbecsülhetetlen értékű támasz a gyermek lábfejének megfelelő fejlődésében. A cipőket elnyerték a tekintélyes Egészséges láb jellel is – ez igazolja a termék kiváló minőségét és pozitív hatását a legfiatalabb lábak egészségére és megfelelő fejlődésére.

A termék szövetből készült, amely hosszabb használat után is biztosítja a megfelelő légáramlást és komfortérzetet, az egyedi csomagolású termék súlya pedig mindössze 0,2 kg, ami a lábbeli könnyedségét és praktikusságát hangsúlyozza.

A rózsaszín szín kétségtelenül felkelti minden kislány figyelmét, aki arról álmodik, hogy különlegesnek érezze magát a saját cipőjében. A "Gyermekpapucs" kategória kiemeli, hogy ezek a modellek tökéletesek bölcsődébe, óvodába és otthoni viseletre.

A Befado, a jól ismert gyermekcipő-gyártó a piacon elfoglalt helyének megszilárdításával ismét bizonyítja, hogy a gyermekek egészséges fejlődésével kapcsolatos aggodalmat szépséggé és praktikummá alakítani olyan filozófia, amely mindig meg fogja védeni az értékét. A Befado 533P018 pink nemcsak cipő, hanem gyermekmosoly minden lépésnél.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.2

Köszönjük megjegyzését.

|