Befado gyermekcipő 531P083 sötétkék zöld

A termék nem elérhető ;(

A Befado egy olyan márka, amely kiváló minőségű gyermekcipőket kínál, amelyek tökéletesek a fejlődő gyermekek lábfejéhez. A leírt 531P083 modell fiú papucsok, amelyek a viselési kényelmet vonzó, gyerekes dizájnnal ötvözik.

A papucsok kontúrozott, bokán túlnyúló felsőrésszel rendelkeznek, amely további tartást biztosít a gyermek lábának és stabilizálja a bokát járás közben. A cipők szövetből készültek, így könnyűek és szellősek, ugyanakkor könnyen tisztíthatók.

A lábbeli színe a sötétkék mély árnyalata, amely egyszerre univerzális és szennyeződésálló. A cipő elején, a lekerekített orrrészek felett egy bájos zöld betét található krokodil motívummal, amely minden bizonnyal tetszeni fog azoknak a gyerekeknek, akik érdeklődnek az állatok iránt, vagy szeretik a ruhatáruk energikus és szórakoztató kiegészítőit.

A lábbeli csuklóján tépőzáras pánt található, amely megkönnyíti a gyermek számára a cipő fel- és levételét, valamint lehetővé teszi a lábbeli gyors beállítását a gyermek lábának egyéni vastagságához.

A Befado papucsok talpa szintetikus anyagból készült, és jól megkülönböztethető futófelülettel van ellátva, amely biztosítja a tapadást és a biztonságot különféle otthoni felületeken, beleértve a csúszós felületeket is.

A további információk, például a merev sarok kiemeli a gyártó figyelmét a gyermek egészségére és a helyes testtartásra. A merev saroktartó különösen fontos a sarok és az egész láb megfelelő alátámasztásához.

Ez a modell a gyermekpapucsok kategóriában kapható, kifejezetten fiúkat célozva, esztétikai és ergonómiai szempontból optimalizált. Ezeket a papucsokat nem társítják egyetlen film- vagy rajzfilmfigurához sem, ami előnyt jelenthet azoknak a szülőknek, akik a kevésbé kommersz dizájnt részesítik előnyben gyermekeik számára.

Összefoglalva, a Befado 531P083 praktikus, kényelmes és látványos gyermekpapucs, amely egyesíti a funkcionalitást a kis lábak egészségének és biztonságának megőrzésével.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Gyártó kód: 531p083
  • Szín: haditengerészet zöld
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|