Befado gyermekcipő 342P038 ibolya rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 342P038 lila rózsaszín - Kényelem és biztonság minden lépésben

Minden szülő szeretne gyermeke számára kényelmet és biztonságot nyújtani, ugyanakkor gondoskodni a lábfej megfelelő fejlődéséről. Ha a Befado 342P038 lila és rózsaszín árnyalatú gyerekcipőt választja, biztos lehet benne, hogy kicsiben minden meglesz, amire szüksége van az óvodai tevékenységek során, otthoni játék közben vagy a játszótéren.

A speciálisan kialakított magasabb sarok ezekben a cipőkben garantálja, hogy a gyermek lábfeje megtartsa a helyes pozíciót a teljes viselési idő alatt. A cipők stabil oldalai segítik a helyes testtartást, ami rendkívül fontos a kisgyermek intenzív növekedése és fejlődése során. A bőrbetét egy másik elem, amely bizonyítja, hogy a Befado márka törődik a legkisebbek egészségével. Ennek köszönhetően a gyermek lába jobban alátámasztott, ami elősegíti egészséges fejlődését.

A nyitott orrú Befado szandál tökéletes megoldás, amely a meleg napokon további szellőzést biztosít lábának. A gyerek is szívesen hordja majd ezeket a cipőket, mert a lila és rózsaszín árnyalatú színes dizájn biztosan tetszeni fog a kis divatosnak. A Befado gondoskodik arról, hogy termékei ne csak praktikusak legyenek, hanem esztétikusak és vonzóak is legyenek a szemnek.

A légies pamutszövetből készült felsőrész egy másik előnye ennek a lábbelinek. Az anyag kényelmét és higiéniát biztosít a lábad számára, ami rendkívül fontos, különösen az aktív időtöltésnél. A tépőzár, mint egyfajta rögzítő praktikus és egyszerű megoldás, amely lehetővé teszi a gyermek számára a cipők önálló fel- és levételét, miközben fejleszti önállóságát.

A Befado gyártó híres arról, hogy aggódik a gyermekek lábának egészségéért. Ennek a márkának a cipői nemcsak kényelmesek, hanem az ortopédusok által tanúsított és ajánlottak is. Az egyedi csomagolású termék súlya mindössze 0,3 kg, ami bizonyítja a cipők könnyűségét - ez a tulajdonság különösen fontos az aktív gyermekek számára.

A Befado 342P038 lábbeli kiválasztásával a szülők biztosak lehetnek abban, hogy olyan terméket választanak, amely a kiváló minőséget, a funkcionalitást és a vonzó dizájnt ötvözi, mindezt gyermekeik lábának egészségére és boldogságára való tekintettel.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét
  • Szín: Ibolya rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.3

Köszönjük megjegyzését.

|