Befado gyermekcipő 290X231 sötétkék

A termék nem elérhető ;(

Befado – Kényelmes és biztonságos papucsok kis felfedezőknek

A szülők jól tudják, milyen fontos a megfelelő lábbeli kiválasztása a növekvő gyermekek számára. A cipőnek nemcsak kényelmesnek, de egészségesnek is kell lennie a kicsi, még fejlődő lábaknak. Itt jön a segítségre a neves gyártó, a Befado, aki olyan gyermekcipő-modelleket kínál, amelyek a kényelmet, a biztonságot és a vonzó dizájnt ötvözik. Az egyik ilyen modell a 290X231 katalógusszámmal jelölt, sötétkék Befado gyerekpapucs.

Ezek az óvodás papucsok a kényelem szinonimája. Légáteresztő talppal felszereltek, kiváló szellőzést biztosítanak, ami döntő fontosságú az egészséges lábbőr megőrzésében. A sarokrészben használt speciális Absor-B rendszer kiküszöböli a mikrosokkokat, amelyek egy szabadtéri játékokkal teli aktív nap során fellépnek. A természetes pamutszövetből készült felsőrész garantálja a levegő keringését és optimális körülményeket biztosít a cipő belsejében, függetlenül attól, hogy a gyermek milyen aktívan tölti idejét.

A Befado tisztában van azzal, hogy a gyerekek értékelik a függetlenséget, ezért a tervezők gondoskodtak arról, hogy ezeket a papucsokat a gyerekek könnyen felvehessék magukra. Az elasztikus gumiszalagok nagyon megkönnyítik a kis láb behelyezését, ami a gyerekeknek elégedettséget ad azzal, hogy felvehetik saját cipőjüket.

A minőség és a biztonság a Befado márka alappillérei. Nem ok nélkül viselik ezeket a papucsokat az Egészséges láb jelzéssel, amely megerősíti, hogy a termék megfelel a láb egészségére és fejlődésére vonatkozó szigorú előírásoknak. Sőt, az ortopéd bizonyítványai és ajánlásai további nyugalmat biztosítanak a szülőknek, hogy ennek a modellnek a kiválasztásával gyermekeik egészségébe fektetnek be.

A Befado 290X231 papucsokat a fiúk igényeihez szabtuk, akik minden bizonnyal értékelni fogják az univerzális, de mindig divatos sötétkék színt. A merev sarokpult olyan szerkezeti elem, amely megfelelő tartást biztosít a gyermek lábának.

A termék kompakt súlya, amely egyedi csomagolással mindössze 0,25 kg, rendkívül praktikussá teszi ezeket a cipőket otthon és kirándulásokon egyaránt. Könnyűek és könnyen csomagolhatók, masszív felépítésüknek köszönhetően pedig ezek a papucsok könnyedén bírják a gyerekek játékát.

Összefoglalva, a Befado 290X231 gyermekpapucs választása befektetés gyermeke egészségébe és örömébe. Klasszikus dizájn, kiváló minőségű anyagok és termékek, ergonómikus megoldások, szakemberek által ajánlott – mindez ideális választássá teszi ezeket a papucsokat minden szülő számára, akinek fontos óvodás gyermeke hatékony fejlesztése.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Anyag: Szövet
  • Csatlakozó típusa: Összehúzó gumik
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.25
  • Szín: haditengerészet
  • szex: A fiúk

Köszönjük megjegyzését.

|