Befado gyermekcipő 273Y296 sötétkék sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A Befado 273Y296 sötétkék gyerekcipő sokszínű díszítéssel a tökéletes megoldás az aktív gyermekek számára, akik sok órát töltenek játékkal és tanulással. A gyermekcipők gyártásában sok éves tapasztalattal rendelkező Befado olyan cipőket hozott létre, amelyek a kényelmet és a divatos dizájnt a legmagasabb biztonsági előírásokkal ötvözik.

Ezek a cipők különösen ajánlottak beltéri használatra, például iskolákba vagy óvodákba, ahol megfelelő kényelmet és higiéniát biztosítanak a kis lábaknak. A levegős pamutból készült panelek lehetővé teszik a lábak szabad lélegzését, ami döntő fontosságú az izzadás és a kellemetlen szagok megelőzésében. A sarokrészben használt Absor-B rendszer rendkívül fontos, mivel futás és ugrás közben hatékonyan nyeli el az ütéseket, védve a finom lábakat a mikrosérülésektől.

Ezeknek a cipőknek a minőségét az "Egészséges lábjel" tanúsítvány igazolja, amely garantálja a megfelelő megelőzést és a gyermekek lábának egészséges fejlődését. A stabil sarok biztosítja a láb helyes pozícióját, ami fontos a tartáshibák megelőzése érdekében. A kényelmes tépőzáras rögzítés lehetővé teszi a gyermek számára, hogy gyorsan és önállóan vegye fel és vegye le a cipőt, ami emellett támogatja a kis felhasználó mozgásfejlődését.

A Befado egy gyermekcipőmárka, amely nagy bizalmat élvez a szülők részéről. A cipőket ortopédek ajánlják, ami ráadásul növeli értéküket, és sok gondozót késztet a vásárlás mellett. A színek sokfélesége vidám, stílusos megjelenést kölcsönöz a gyermekpapucsoknak, amelyek minden bizonnyal vonzóak lesznek a fiatal felhasználók számára.

A Befado 273Y296 gyermekcipő nem csak egy vonzó design, hanem mindenekelőtt befektetés a kis lábak egészséges fejlődésébe és kényelmébe. A gyerekeknek olyan termékeket érdemes választani, amelyek nem csak jól néznek ki, de mindenekelőtt fejlődő szervezetük védelmét szolgálják. A Befado ezt mindig szem előtt tartja lábbelijének megalkotásakor, minden kis felfedezőnek ajánlani érdemes termékeket.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|