Befado gyermekcipő 213P114 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado, a neves gyerekcipők gyártója bájos, lányos rózsaszín és szürke színekben mutatja be a 213P114 modellt. Ezeket a lábbeliket a kis felfedezők számára készítették, akiknek egyformán szükségük van kényelemre és stílusra.

A Befado PAPI modellje a nyári stílus kvintesszenciája a legfiatalabb hölgyek számára. A nyitott lábbeli ideális választás a melegebb napokra, és remekül használható második pár cipőként óvodába vagy iskolába. Kialakításának köszönhetően optimális szabadságot biztosít a kis lábaknak és egyben védi a sérülésektől.

Ennek a modellnek az egyik legfontosabb jellemzője a légáteresztő talp, amely támogatja a láb természetes szellőzését. Ennek köszönhetően a kicsik egész nap frissességet és kényelmet élvezhetnek, még intenzív játék közben is. Kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a cipő puhaságát és rugalmasságát, valamint megfelelő tartósságát.

A Befado lábbelik sajátossága, a Flex-B rendszer, amely tökéletesen alkalmazkodik a cipő aljához a gyermek lábának természetes mozgásához. Az ortopéd által javasolt, megfelelő helyen hajló talp garantálja a megfelelő fejlődést és tartást a kis lábnak. A használat kényelmét a merev sarokpult is fokozza, amely stabilizálja a sarkot és optimális tartást biztosít.

A Befado lábbeliknek odaítélt Egészséges Láb védjegy bizonyítja kiváló minőségét és odafigyelését a gyermekek lábának egészséges fejlődésére. Ez különösen fontos abban a fázisban, amikor a lábak még fejlődnek, és bármilyen szabálytalanság hatással lehet a jövőre.

A cipők praktikus kapcsokkal vannak ellátva, ami lehetővé teszi a könnyű felhelyezést és a gyermek láb egyéni formájához való igazítását, ami rendkívül fontos a teljes viselési kényelem érdekében.

Bár a Befado lábbeliket nem kötik egyetlen mese- vagy filmhőshöz sem, dizájnja és megbízhatósága miatt sok lány kedvenc választása. A rózsaszín és szürke színek vonzó kiegészítőivé teszik számos gyermekstílushoz.

A "Gyermekpapucs" kategóriában kínált Befado 213P114 lábbeli kiváló választás azoknak a szülőknek, akik gyermekeik számára kényelmet, biztonságot és elbűvölő megjelenést szeretnének biztosítani. Akár az udvaron, a játszótéren, akár a mindennapi otthoni használat során – ezek a cipők támogatják a kis felfedező minden lépését.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok

Köszönjük megjegyzését.

|
|
|