Befado gyermekcipő 114Y359 sötétkék rózsaszín sokszínű

A termék nem elérhető ;(

A gyermekcipőknek számos fontos kritériumnak kell megfelelniük, hogy biztosítsák a kényelmet, az egészséges lábfejlődést és a biztonságot a mindennapi óvodai kalandok során. A jól ismert gyerekcipők gyártója, a Befado a 114Y359-es modellt kínálja, mely ideális megoldásnak tűnik az energikus gyerekek számára – figyelembe véve, hogy óvodába járnak, és több funkciós lábbelit kell biztosítani a gyermeknek.

A bemutatott termék, a sötétkék Befado papucs rózsaszín és sokszínű akcentussal a szülők és a legkisebb felhasználók igényeit is kielégíti. A felsőrészek légáteresztő pamutszövetből készültek, amelyek nemcsak kellemes tapintásúak, hanem megfelelő légáramlást is biztosítanak, ami kulcsfontosságú a gyermekek lábának higiénikus feltételeinek fenntartásához.

A lábbeli kialakítása gondosan átgondolt - a cipő nem csak jól néz ki, hanem funkcionális is. A testhezálló szabásnak köszönhetően a Befado lábbeli optikailag csökkenti a lábfejet, miközben tökéletesen illeszkedik, és még a vékony és kisebb lábaknak is támaszt nyújt. Fontos elem, hogy a gyerekek önállóan is felvehessék őket – a tépőzáras modellek lehetővé teszik a cipők egyszerű és gyors kezelését, ami segíti a kisgyermek autonómiáját.

A Befado márka számára a biztonság kiemelt fontosságú, amit az „Egészséges láb” felirat jelenléte és az ortopéd ajánlásai is megerősítenek. Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a lábbelit magas színvonalon tervezték, támogatva a gyermek lábfejének megfelelő fejlődését. Ezenkívül a merev sarokvédő garantálja a stabilitást és megakadályozza a lapos lábak kialakulását.

A Befado kínálata, a 114Y359 modell azoknak a lányoknak szól, akik imádni fogják a sötétkék papucsokat rózsaszín és sokszínű elemekkel, amelyek kényelmet és stílust biztosítanak az óvodai gondtalan játék során. Az anyag, amely kiváló minőségű szövet, biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztítást, amit a felnőttek biztosan értékelni fognak.

Összefoglalva, a Befado 114Y359 gyermekcipő a funkcionalitás, a kényelem és a stílusos megjelenés kiváló kombinációja, amely mind a szülők számára vonzó lesz, akik gondoskodnak gyermekeik lábának egészségéről, és azokat a gyermekeket, akik játék és tanulás közben értékelik a szabadságot és a vonzó dizájnt.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: haditengerészet rózsaszín sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
Ajánlom az eladót és az árut is
|