Befado gyermekcipő 114X458 rózsaszín szürke

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 114X458 – Kényelem minden színben

A legfiatalabb gyermekeink számára a megfelelő lábbeli kiválasztása az alapja annak, hogy biztosítsuk kényelmét az óvodai szórakozással és tanulással teli egész nap során. A Befado 114X458 gyerekcipő a stílust és a kényelmet ötvöző modell, tökéletes óvodai cipőhöz.

A bájos cipők felsőrésze kiváló minőségű pamutszövetből készült, amely lehetővé teszi a láb szabad lélegzését, ami rendkívül fontos az egészséges higiénia és kényelem megőrzéséhez intenzív használat során. Ennek köszönhetően a gyermekek lábai szárazak és frissek maradnak egész nap.

A Befado cipőket úgy alkották meg, hogy tökéletesen illeszkedjenek a gyermek lábához, miközben vizuálisan csökkentik azt. Szűkebb lábfejű vagy kisebb testalkatú gyerekeknek is jól jönnek – mindenki megtalálja bennük a kényelmes lépések helyét.

A gyermekcipők felhúzásának folyamata gyakran kihívást jelent, ezért a Befado tervezői gondoskodtak arról, hogy a gyerekek önállóan is felvehessék a cipőket anélkül, hogy segítséget kellene kérniük. Praktikus tépőzárral felszerelve, amely nem csak a függetlenséget könnyíti meg, hanem lehetővé teszi a csat egyéni igényeihez igazítását is.

A gyermekek biztonsága folyamatos tevékenységük során kulcsfontosságú, ezért a Befado termékek rendelkeznek a szükséges ortopéd bizonyítványokkal és ajánlásokkal. Ezenkívül a merev sarokpult megfelelő alátámasztást biztosít a lábnak, ami fontos egy fiatal megfelelő fejlődéséhez.

A Befado egy olyan gyártó, amely ismeri a legfiatalabb felhasználók igényeit. A kínálatban nemcsak kényelmes, hanem divatos színekben pompázó cipők találhatók. A 114X458-as modell a rózsaszín és a szürke gyönyörű árnyalatait kínálja, amelyek sok kislánynak tetszenek, varázst és karaktert kölcsönözve az óvodai helyiségnek.

A lányokat szem előtt tartva készült szövet papucsok a vonzó gyermekpapucs kategóriában kaphatók. Könnyűségük (egyedi csomagolással mindössze 0,4 kg) szinte észrevehetetlenné teszi őket a lábakon, ami mozgásszabadságot biztosít a gyerekeknek, felesleges megterhelés nélkül.

A Befado Children's Footwear 114X458 kiváló választás azoknak a szülőknek, akik olyan lábbelit keresnek gyermekeik számára, amely ötvözi az egészséget, a kényelmet és a stílust. Ez egy olyan lábbeli, amely minden gyermeknek az első használattól fogva tetszeni fog, és a szülők értékelni fogják praktikumát és biztonságát.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|