Befado gyermekcipő 114X457 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Termék: Befado gyerekcipő 114X457 rózsaszín – tökéletes cipő óvodába

Gyermekünk cipőjének kiválasztásakor a kényelemre, a biztonságra és az esztétikára helyezzük a hangsúlyt. A Befado, a jól ismert gyerekcipők gyártója ezeknek az igényeknek elégíti ki a 114X457-es modellt bájos rózsaszín színben, kifejezetten a kis felhasználók számára.

A Befado márka évek óta olyan cipők gyártására specializálódott, amelyek támogatják a gyermekek lábának egészséges fejlődését. Ezért a 114X457-es lábbeli merev sarkú számlálóval van felszerelve, ami kulcsfontosságú a sarok és a boka megfelelő stabilizálásához. Ez a kialakítás biztosítja a kis felhasználó biztonságát az óvodában, a játszótéren vagy a mindennapi séták során.

A viselési kényelemről légáteresztő pamutszövetből készült felsőrész gondoskodik. Ez az anyag garantálja a megfelelő légáramlást, ami különösen fontos a melegebb napokon. A légáteresztő anyag csökkenti a láb túlmelegedésének kockázatát, és egész nap higiénikusan tartja a lábát.

A Befado 114X457 cipő nem csak kényelmes, de megkönnyíti a gyermek önállósodását is – az egyszerű tépőzáras rögzítési rendszernek köszönhetően a gyerekek önállóan is fel- és levehetik, ami fontos szempont a gyerekek motorikus képességeinek és önállóságának fejlesztésében.

Az esztétikailag a gyermek lábához szabott lábbeli vizuálisan csökkenti azt, így formásabb megjelenést kölcsönöz. Ez a keskenyebb lábfejű gyerekeknek is előny, mert a cipő tökéletesen illeszkedik hozzájuk, nem laza, és ez megakadályozza, hogy a lábfej csússzon járás közben.

A biztonságot az ortopéd bizonyítványai és ajánlásai igazolják. A márka cipőinek megvásárlásával a szülők biztosak lehetnek abban, hogy olyan terméket választottak, amely támogatja gyermekük egészséges fejlődését.

A Befado 114X457 gyerekcipő gyönyörű rózsaszín színben kapható, amely biztosan tetszeni fog a kis divatosoknak. A papucsok elsősorban lányoknak készültek, szép és praktikus elemei a gyerekgardróbnak.

Összefoglalva, a Befado 114X457 lábbeli nem csak szép, de mindenekelőtt átgondolt lánycipő, amely biztosítja a kényelmet, biztonságot és a láb egészséges fejlődését, kiváló választás különféle óvodai tevékenységekhez.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|