Befado gyermekcipő 114X416 rózsaszín sokszínű

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 114X416 - Kényelem és biztonság a kis lábaknak

Az óvodában töltő gyerekeknek olyan lábbelikre van szükségük, amelyek nemcsak esztétikusan néznek ki a lábukon, hanem mindenekelőtt maximális kényelmet és biztonságot nyújtanak a mindennapi játék és tevékenység során. A Befado a legfiatalabb felhasználókat szem előtt tartva megalkotta a 114X416-os gyerekcipőket hideg rózsaszín mintázattal, sokszínű ékezetekkel, amelyeket a kis hölgyek biztosan tetszeni fognak.

Ezeknek a papucsoknak a felsőrésze kiváló minőségű pamutszövetből készült, ami biztosítja, hogy a gyermek lába megfelelően légáteresztő és higiénikus legyen egész nap. Az ilyen anyagoknak köszönhetően még az intenzív játék sem fogja túlmelegíteni vagy izzadni a lábát. Az anyag finomsága azt is jelenti, hogy a cipő tökéletesen alkalmazkodik a láb formájához, miközben vizuálisan csökkenti azt, ami minden bizonnyal kielégíti azokat a szülőket, akiknek fontos a gyermekruhák esztétikája.

A Befado cipőket úgy tervezték, hogy a keskenyebb és kisebb lábú gyermekek számára is barátságosak legyenek. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy a lábbelik könnyedén alkalmazkodnak gyermekünk egyéni igényeihez.

Az önállóság szempontja döntő óvodás korban, ezért a Befado úgy tervezte a cipőket, hogy a gyerekek könnyen fel- és levehessék maguktól, ami fejleszti motorikus készségeiket és önállóságérzetüket. A tépőzár egy egyszerű és gyors rögzítést lehetővé tevő megoldás, ami a kicsi, még nem túl ügyes kezeknek további előnyt jelent.

A baba biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért a Befado nem feledkezik meg az egészségügyi szempontokról sem. A cipőket ortopédusok minősítették és ajánlják. A merev saroktámasz stabilizálja a lábfejet, és megakadályozza, hogy járás közben rosszul álljon. A kiegészítő "Egészséges láb" jelzés garancia arra, hogy a lábbelit gondosan tesztelték, és megfelelnek a szigorú előírásoknak, amelyek gyermekeink lábának egészségére és fejlődésére vonatkoznak.

A gyerekcipők "Gyermek papucsok" kategóriájában a Befado gyerekcipő 114X416 rózsaszín tarka termék nemcsak funkcionalitásával, de elbűvölő dizájnjával is kitűnik, ami biztosan tetszeni fog a kis divatosoknak. A lányoknak szánt papucsok óvodába és otthoni használatra egyaránt remek választások lesznek, megfelelő kényelmet és biztonságot biztosítva lábuknak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: rózsaszín sokszínű
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|