Befado gyermekcipő 110P437 bézs barna rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

A Befado egy jól ismert és elismert márka a lengyel piacon, amely arról híres, hogy kényelmes és egészséges gyermekcipőket gyárt. A szülők és a gyerekek elvárásainak kielégítésére a cég bemutatta a 110P437-es számmal jelölt gyerekcipők modelljét, gyönyörű bézs, barna és rózsaszín színekben.

A modern dizájn és a magas funkcionalitás a Befado és az Inblu márka egyedülálló együttműködésének eredménye, amely a Mummy & Me termékcsaládot eredményezte. Ez a kollekció olyan pároknak szól: anyáknak és lányaiknak, akik nem csak kényelmes, de esztétikailag is letisztult megoldásokat keresnek. Jellegzetes és lebilincselő minták a lábbeliken - az aranyos cicáktól, a szivárványos unikornisokon át a festői szarvasokig és pingvinekig - nemcsak megfelelő körülményeket biztosítanak a gyerekek lábának, hanem felejthetetlen, mesebeli akcentusokkal is.

Ezek a cipők funkcionális csattal vannak felszerelve a boka körül, aminek köszönhetően a lábbeli tökéletesen illeszkedik a lábfejhez, biztonságot és kényelmet biztosítva a kis használónak a mindennapi játék során. A merev sarokpult és a széles lábujj olyan elemek, amelyek figyelembe veszik a természetes mozgásigényt és a gyermek fejlődő lábának dinamikáját. A lábujjak tágassága lehetővé teszi a mozgás szabadságát, ami kulcsfontosságú a gyermekek lábának egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez.

Ezenkívül a Befado lábbeliket elnyerték az Egészséges láb jellel. Ez garancia arra, hogy a lábbelit szakértők megvizsgálták, és megfelelnek a magas ergonómiai és biztonsági előírásoknak. A légáteresztő talpaknak köszönhetően a gyerekek lába kevésbé érzékeny a túlmelegedésre és az izzadásra, ami különösen fontos a melegebb napokon.

A termék kiváló minőségű anyagból készült, ami tartós és könnyen tisztán tartható. A bézs, barna és rózsaszín színek finom és univerzális palettát alkotnak, amely sok gyerekstílushoz illik. A Befado 110P437 gyermekpapucs tökéletes választás azoknak a lányoknak, akik értékelik a kényelmet és a stílust.

Összefoglalva, a Befado 110P437 gyermekcipő egy olyan termék, amely mind a kis felfedezőket, mind szüleiket kielégíti, akiknek fontos a gyermekük lábának egészséges fejlődése. Az elegáns dizájn, a funkcionalitás és a részletekre való odafigyelés azok a jellemzők, amelyek egyértelműen megkülönböztetik ezt a modellt a gyermekcipők piacán lévő versenytársaktól.

  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: bézs Barna rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.2
  • karakter: hiánya

Köszönjük megjegyzését.

|
|