Befado gyermekcipő 110P429 sötétkék

A termék nem elérhető ;(

Befado 110P429 gyerekcipő, sötétkék - tökéletes kis felfedezőknek

Rendkívül fontos a megfelelő cipő kiválasztása az első lépéseit tevő gyermek számára. Ez fontos pillanat mind a szülők, mind a motoros készségeit fejlesztő kisgyermek számára. A Befado, mint nagy hagyományokkal rendelkező lábbelimárka tökéletesen megérti a gyerekek igényeit. Bemutatjuk a 110P429-es modellt, amely mind a szülők, mind a szakemberek elismerését kivívta - a legjobb ortopédusok ajánlásainak és az "Egészséges láb jel" tanúsítvány megszerzésének köszönhetően.

Lábbeliink felsőrésze mesterien a finom gyermeklábakhoz készült. A lélegző pamutszövetek garantálják a higiéniát és a kényelmet a mindennapi viselet során. Nekik köszönhetően a kis lábak "lélegezhetnek", elkerülve a túlzott izzadást és az esetleges irritációt.

A stabilitás a biztonságos játék és a megfelelő fejlődés kulcsa. A Befado 110P429 modell megfelelően megemelt sarokszámlálóval van felszerelve, amely stabilizálja a gyermek lábát, függetlenül attól, hogy sétál, fut vagy ugrik. A perforált talp egy másik elem, amely szellőzést és hőkomfortot biztosít.

Annak érdekében, hogy a kis lábaknak elegendő helyük legyen a szabad fejlődéshez, széles orrú cipőket tervezünk. Helyre van szükség a lábujjaknak, hogy a gyermek szabadon mozgassa lábujjait, és kényelmesen érezze magát cipőben.

A Befado 110P429 lábbeli kialakítása éppoly átgondolt, mint az ortopédiai szempontok. Az elegáns sötétkék szín stílusossá és univerzálissá teszi a cipőt, szinte minden gyerekstílushoz passzol. A hívogató dizájn funkcionalitással kombinálva kiváló választássá teszi azokat a kisfiúkat, akik nem csak a kényelmet, hanem a megjelenést is értékelik.

A cipők kényelmes és praktikus kapcsokkal vannak rögzítve, ami lehetővé teszi, hogy a gyerkőc könnyedén megtanulja önállóan felvenni és felvenni a cipőt, illetve az egyéni igényekhez igazítható az illeszkedés szempontjából is.

További előnye a termék alacsony súlya - még egyedi csomagolással sem haladja meg a 0,3 kg-ot, ami kényelmessé teszi a cipőt a szállításban, és nem megterhelő a gyermek számára.

A Befado gyerekcipő kiválasztásával Ön gyermeke egészségét, fejlődését és biztonságát választja. A 110P429 modell egy befektetés kisgyermeke lábának kényelmébe és egészséges fejlődésébe, amelyet egy lengyel gyártó biztosít, amelyben a szülők sok generáció óta megbíznak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Anyag: Szövet
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.3
  • Szín: haditengerészet
  • szex: A fiúk

Köszönjük megjegyzését.

|