Befado gyermekcipő 110P419 szürke

A termék nem elérhető ;(

A gyermekek számára a megfelelő lábbeli kiválasztása rendkívül fontos biztonságuk és megfelelő fejlődésük szempontjából. A 110P419 szürke Befado gyerekcipő nemcsak stílusos választás kisgyermekek számára, hanem mindenekelőtt egészséges választás, amelyet az ortopédiai szakértők is jóváhagytak.

Ezeket a rendkívül funkcionális Befado gyerekpapucsokat olyan gyermekek igényeinek kielégítésére tervezték, akik csak most kezdik kalandjukat a sétával, vagy akik sok időt töltenek az óvodában vagy otthon. A lélegző pamutanyagból készült felsőrész garantálja, hogy lábai higiénikusak és szárazak maradnak egész nap.

Az Egészséges láb jelzéssel összhangban lévő lábbeli felépítése hangsúlyozza a gyártó aggodalmát a gyermekek növekvő lábai iránt. A merev sarok és a megfelelően felépített cipő nem csak stabilizálja a lábfejet, hanem megtámasztja a láb hosszanti és keresztirányú ívének megfelelő formáját. A speciálisan profilozott bőrbetét egy másik elem, amely biztosítja a gyermek egészséges fejlődését.

További előnyök, mint például a szellőzőrendszerrel ellátott talp, „lélegzik” a gyermek lábfejét, ami csökkenti az izzadás és a kellemetlen szagok kialakulásának kockázatát. A 110P419 modellt a széles lábujj is megkülönbözteti, amely megfelelő helyet biztosít az ujjaknak, ami kulcsfontosságú az óvodában vagy a játszótéren aktívan felfedező gyermekek számára.

Az esztétikus szürke színű cipő a fiúk igényeihez igazodik, és a praktikus kapcsoknak köszönhetően gyors és kényelmes fel- és levételt tesz lehetővé a gyerekek számára.

Az egyedi csomagolású termék súlya mindössze 0,4 kg, ami a cipők könnyedségét bizonyítja - nem terhelik feleslegesen a gyermek lábát, szabadságérzetet és kifogástalan kényelmet adva viselet közben.

A Befado egy olyan márka, amely évek óta gondoskodik a gyermekek egészségéről és kényelméről, így a 110P419 gyermekcipő kiválasztása befektetés gyermekeink egészséges lépéseibe. Legyen szó az első sétakísérletekről vagy több órányi játékról – a Befado segítségével biztos lehet benne, hogy gyermeke jó kezekben van.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Egészséges láb jele
  • Szín: szürke
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|
Gyors, hatékony, problémamentes! 100%-ig ajánlom!
|