Befado gyerekcipő wellington - kék 162X321

A termék nem elérhető ;(

Még az esős idő is remek alkalom lehet a szabadban való szórakozásra, ha megvan a megfelelő felszerelés. Gyermekeink számára, akik az időjárástól függetlenül mindig felfedezni szeretnék a világot, nagyon fontosak a megfelelően kiválasztott cipők. A Befado márka, amely a gyermekek lábának kényelméről és egészségéről ismert, egy olyan ajánlattal érkezik, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy minden szabadban eltöltött pillanatot élvezzenek - a kék árnyalatú Befado gyermekkucsik, 162X321 modell.

Ezek a pehelykönnyű Wellington csizmák EVA habból készültek, ami nem csak hihetetlen könnyedséget, hanem rugalmasságot is biztosít, könnyű felvenni és tökéletes illeszkedést biztosít a lábhoz. A rugalmas hab kivételes viselési kényelmet is kínál, ami felbecsülhetetlen a hosszú szabadtéri játékok során, valamint a váratlan kalandok során, amelyek az utakon későbbi tócsákkal járhatnak.

Ezt a modellt nem csak a praktikum, hanem a praktikus megoldások is jellemzik, mint például a kivehető zokni, amely lehetővé teszi, hogy a wellingtont az aktuális időjárási viszonyokhoz - melegebb vagy hidegebb napokhoz - igazítsa. Ez különösen akkor értékes, ha a kiszámíthatatlan időjárástól függetlenül is megfelelő védelmet és kényelmet kívánunk biztosítani gyermekeinknek.

A további szürke ékezetekkel ellátott kék Befado kútfülek stílusosnak és modernnek tűnnek, ami minden bizonnyal tetszeni fog a divatkutatás fiatal rajongóinak. Ezenkívül ezeknek a lábbeliknek az egyszerű karbantartása lehetővé teszi, hogy könnyen tisztán tartsa őket, ami felbecsülhetetlen előny egy tócsákban ugrálással eltöltött vidám nap után.

A biztonságot és a szórakozást szem előtt tartva a Befado olyan gyermekcipőt kínál, amely nem riad vissza az esős napok jelentette kihívásoktól. A Befado 162X321 gyermek Wellington csizmának köszönhetően a legfelhősebb időjárás is lehetőséget ad a családi kalandokra a természetben. Hagyja, hogy a gyerekek korlátlanul szórakozzanak, bevezetve őket egy olyan világba, amelyben nincs helye az unalomnak – még esőben sem!

  • Szín: kék
  • Foltszín: szürke
  • Anyag: Hab
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.5
  • karakter: hiánya

Köszönjük megjegyzését.

|