Befado gyerekcipő 869Y156 szürke

A termék nem elérhető ;(

Kényelem, egészség és mozgásöröm – ez a három szó, amely tökéletesen jellemzi a 869Y156 modellben a visszafogott szürke árnyalatú Befado gyerekcipőt. Amikor gyermekeink a játszótéren vadul, szaladgálnak az óvodai folyosókon vagy egyszerűen csak játékon keresztül ismerkednek a világgal, a kis lábuk különleges törődést és védelmet igényel. A cipőiparban sok éves tapasztalattal rendelkező Befado ezt tökéletesen érti, és olyan cipőket mutat be, amelyek megfelelnek az energikus gyermekélet kihívásainak.

Ezeknek a gyermekpapucsoknak a kialakítását úgy tervezték, hogy a babák minden helyzetben stabilan és kényelmesen érezzék magukat. A lábbeli merev sarokpultja és stabilizáló oldalai garantálják a láb megfelelő pozícióban tartását, ami döntő fontosságú a gyermek fejlődési és növekedési szakaszában. A lábujjakon lévő további lyukak nemcsak divatos részlet, hanem mindenekelőtt praktikus szempont – biztosítják a légáramlást, ami a meleg napokon pótolhatatlan.

A pamutszövetből készült felsőrész könnyű és garantálja a légáteresztő képességet, ami fontos a higiénia és az általános viselési kényelem szempontjából. A Befado minden részletre odafigyel – ezért ezek a papucsok bőrbetétet is tartalmaznak, amely segít szabályozni a nedvességet, és barátságos a gyermek érzékeny bőrével.

A Befado 869Y156 lábbeli funkcionális – úgy tervezték, hogy a kisgyermekek önállóan is fel- és levehessék cipőket. Ez a megoldás elősegíti a gyermekek önállóságának ösztönzését. A tépőzáras rendszer egy egyszerű rögzítő, amelyet még az óvodások is használhatnak.

A gyermek biztonsága mindig az első – és nincs ez másként ennél a lábbelimodellnél sem. Ezeket a cipőket nem csak az ortopédusok ajánlják, hanem az "Egészséges láb" jelzéssel is rendelkeznek, amely igazolja, hogy pozitív hatással vannak a gyermek lábfejének megfelelő fejlődésére.

A termék eredeti csomagolásában érkezik meg a vásárlóhoz, megvédve a szállítás során bekövetkező sérülésektől. A 0,4 kg-nál kisebb súlyú papucs nem csak könnyű a gyermek lábán, de nem terheli túl az óvodás táskát sem, amikor be kell pakolni.

A lábbelik szürke színe élénk vörös ékezetekkel univerzálissá és vizuálisan vonzóvá teszi a papucsokat. Ez egy tökéletes választás azoknak a fiúknak, akik értékelik a kényelmet és a stílust egyaránt.

A 869Y156-os Befado gyermekcipőben minden óvodai kirándulás kényelmes és egészséges kalanddá válik a gyermekek lábának. A szülők megnyugodhatnak – ezt a terméket választva a minőségre és a legkisebbekkel való törődésre összpontosítanak, anélkül, hogy veszélyeztetnék gyermekeik aktivitását és fejlődésének örömét.

  • További információ: Merev sarkú számláló Bőr talpbetét Egészséges láb jele
  • Szín: szürke
  • Foltszín: Piros
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • karakter: hiánya
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.4

Köszönjük megjegyzését.

|