Befado gyerekcipő 526P080 sötétkék szürke

A termék nem elérhető ;(

A Befado, a jól ismert gyermekcipők gyártására szakosodott márka a legfiatalabb felhasználók számára tervezett modelleket mutat be, amelyek nemcsak kényelmüket, hanem a láb megfelelő fejlődését is biztosítják. Az 526P080 modell nem csak a gyermek növekedési és fejlődési motoros képességeinek igényeire adott válasz, hanem esztétikus és funkcionális megoldás azoknak a szülőknek, akik jó minőségű lábbelit keresnek gyermekük számára.

A sötétkék és szürke színekben pompázó Befado 526P080 cipő tökéletesen illeszkedik a gyermekdivat legújabb trendjeihez, miközben páratlan kényelmet és védelmet nyújt az első, bizonytalan lépéseiket megtevő gyermekek finom lábának. Kiváló minőségű filcből készült, puha és kényelmes, kellemes tapintású és tartós. Minden részletre odafigyeltek, hogy a gyermek lábai minden helyzetben jól érezzék magukat.

Emellett a fejlett, légáteresztő talp rendkívül rugalmas, ami rendkívül fontos a kisgyermek helyes testtartásának és járásának kialakításánál. A talp rugalmassága biztosítja, hogy a lábbeli "működjön" a kisgyermekkel, lehetővé téve a láb természetes mozgását és erősítését.

A legfiatalabbak számára tervezett Befado bakancs magasabb profillal rendelkezik, amely hatékonyan védi a bokát a ficamokkal és sérülésekkel szemben, miközben stabilitást és biztonságérzetet nyújt. A cipő belsejében egy puha Soft-B System párnával ellátott bélés található, amely minden lépést kipárnáz, így biztosítva a kényelmes használatot.

A szülők értékelni fogják a merev sarokvédőt, amely kulcsfontosságú a fejlődő bokaízület megfelelő támogatásában. Ezenkívül a Befado, mint a kis lábak egészségével foglalkozó márka, termékeihez hozzáadta az "Egészséges lábjel" tanúsítványt, amely megerősíti a lábbelik magas színvonalát és ergonómiáját.

A rögzítőként használt tépőzár nemcsak praktikus, hanem könnyen használható is, így akár gyerekek is gyorsan fel- és levehetik a cipőt. Ez a rögzítés azt is lehetővé teszi, hogy a cipőt a láb egyéni formájához igazítsák.

A Befado 526P080 sötétkék és szürke színű gyermekcipők a funkcionalitás, az esztétika és a gondoskodás tökéletes kombinációja a gyermekek lábának egészséges fejlődéséért. Mind a fiúk, mind a lányok élvezni fogják azt a kényelmet és stílust, amelyet ezek a bájos és praktikus cipők kínálnak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Gyártó kód: 526p080
  • Szín: haditengerészet szürke
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|
|