Befado gyerekcipő 516Y202 kék

A termék nem elérhető ;(

A Befado - a gyermekcipők világában jól ismert és elismert márka - az 516Y202 modellt a kék árnyalataiban mutatja be, amely tökéletes minden kis felfedező számára. Ezek az eredeti csomagolásban található, csomagolással együtt mindössze 0,5 kg súlyú cipők a kényelem és a vidám dizájn szinonimája, amely megfelel a fiúk és a lányok igényeinek és elvárásainak.

Ezek a cipők a sport kategóriába tartoznak, így ideális választás játszótérre, iskolába vagy szabadtéri tevékenységekhez. Különféle tevékenységekre alkalmasak: a spontán kirándulásoktól a vadonban, a parkban való játékon át a mindennapi ingázásig az iskola és otthon között.

A Befado 516Y202 cipők kék színe élénk és emlékezetes, ami a szülők számára is megkönnyíti gyermekük cipőjének gyors azonosítását az öltözőben vagy a cipőpolcon. A kiváló minőségű szövet használatának köszönhetően ez a típusú lábbeli légáteresztő, amely egész napos viselési kényelmet biztosít, az időjárási viszonyoktól függetlenül.

A tépőzáras típus rendkívül praktikus - lehetővé teszi, hogy a legkisebb gyerekek is gyorsan és önállóan fel- és levehessék a cipőket, miközben fejlesztik motoros készségeiket. Ezt a megoldást a szülők is értékelik, akik nagyra értékelik az otthon elhagyására való felkészülés egyszerűségét és gyorsaságát.

A Befado 516Y202 cipő ugyan nem rendelkezik kiegészítő szigeteléssel, de tökéletes a melegebb évszakokra, a tartós, csúszásmentes talp pedig biztonságot nyújt a különféle felületeken, ami az energikus gyerekek számára elengedhetetlen.

A legfiatalabbakra vigyázó Befado a lábbeliket azok megfelelő fejlődését szem előtt tartva tervezi. Az 516Y202 cipők alacsony profilja támogatja a láb természetes helyzetét, elősegítve a gyermek egészséges növekedését és fejlődését. A Befado termékeket nagyra értékelik a szülők és a gyermekortopédiai szakemberek, így minden tudatos gondozó számára megbízható választás.

Nemcsak a praktikum, hanem az esztétika is magas szinten van. A Befado lábbelikre jellemző modern dizájn a kiváló minőségű kidolgozással kombinálva olyan terméket hoz létre, amely ellenáll az aktív gyerekek intenzív használatának.

Összefoglalva, a Befado 516Y202 modell gyerekcipő nemcsak kényelmes és biztonságos cipő, hanem stílusos kiegészítője is a gyermek gardróbjának. Tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik szilárd, funkcionális és vizuálisan vonzó lábbelit keresnek gyermekeik számára.

  • karakter: hiánya
  • Szín: kék
  • Anyag: Szövet
  • Melegítés: nem
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.5
  • Magasság: alacsony

Köszönjük megjegyzését.

|