Befado gyermekcipő 440X013 zöld

A termék nem elérhető ;(

A Befado - a gyermekcipők neves gyártója - bemutatja a Befado 440X013 modellt, amely egyesíti a kiváló minőségű kidolgozást, a funkcionalitást és a szembarát kialakítást. Ezek a zöld gyerekpapucsok kiváló választás azoknak a szülőknek, akiknek fontosak gyermekeik lábának egészséges fejlődése és kényelme.

A Befado 440X013 lábbeli dizájnja üde, energikus zöld árnyalatával magával ragad, ami nemcsak a fiúknak fog tetszeni, hanem minden gyermeknek, aki értékeli a vidám és élénk színeket. A praktikus tépőzár egy további kényelem, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy gyorsan és önállóan vegye fel és vegye le a cipőt, ami fejleszti önállóságát és motoros készségeit.

Ezek a papucsok nem csak jól néznek ki, de szükséges támogatást is nyújtanak a fejlődő lábakhoz. A merev sarokvédő garantálja a láb stabilitását, és ezáltal biztonságot a mindennapi játék és tevékenység során. A kényelmes szövet felsőrésznek köszönhetően ezek a cipők rendkívül kényelmesek és lélegezni engedik a gyermek lábának bőrét, ami különösen a melegebb napokon rendkívül fontos.

A 440X013-as modellt az teszi egyedivé, hogy a lábbelit elnyerték az „Egészséges láb” jelzéssel. Ez egy ortopédiai szakemberek által kiadott bizonyítvány, amely bizonyítja, hogy ezek a cipők alkalmasak a megfelelően fejlődő gyermekek lábára. A szakértők elismerése mindenképpen az egyik fontos érv a párválasztás mellett.

A Befado 440X013 nemcsak kicsinyeink lábának egészségéről gondoskodik, hanem egyedi színeinek és dizájnjának köszönhetően stílust és kifejezést is kölcsönöz nekik. Ezek olyan lábbelik, amelyek jól használhatók az óvodában és otthon is.

Ha a Befado gyerekpapucsot választják, a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a viselet minőségébe és kényelmébe fektetnek be, ami kétségtelenül prioritás, ha gyermekeik egészségének és fejlődésének megfelelő gondoskodásról van szó.

  • karakter: Egyéb
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: zöld
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Gyártó kód: BM92255

Köszönjük megjegyzését.

|