Befado gyermekcipő 440X012 fehér piros

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 440X012 – kényelem és stílus egyben

Azok a szülők, akik olyan lábbelit keresnek gyermekeik számára, amely a kényelmet vonzó megjelenéssel ötvözi, minden bizonnyal érdeklődni fog a neves Befado márka 440X012 modellje iránt. Ezek a fehér és piros dizájnjukkal gyönyörködtető gyerekcipők biztosan tetszeni fognak a fiatal hölgyeknek és a fiatal férfiaknak egyaránt. A részletekre való odafigyeléssel készültek, nem csak a biztonságot, hanem a viselési örömet is garantálják.

A Befado gyártó a legmagasabb minőségi és kényelmi szabványok fenntartásáról ismert. Ennek köszönhetően a szülők megnyugodhatnak gyermekeik lábának egészségét illetően. A 440X012-es modell merev saroktartót használ, ami rendkívül fontos a gyermek lábfejének megfelelő fejlődéséhez. Ezen kívül a lábbelin megtalálható az Egészséges láb jelzés, amely bizonyítja ergonómiáját és biztonságos használatát.

A gyermekpapucs kategória azt jelzi, hogy ezeket a cipőket elsősorban otthoni használatra, óvodába vagy iskolába szánják, így ideális cserélhető lábbeli. Az elasztikus tépőzár nemcsak megkönnyíti a gyermekek számára a cipők önálló fel- és levételét, hanem azt is, hogy a cipő jobban illeszkedjen a lábhoz.

A szövetből készült Befado cipő szellős és könnyű, ami azt jelenti, hogy a gyerekek lába nem izzad, és egész nap friss marad. Ez különösen fontos a meleg hónapokban és az intenzív játék során, amely a gyermekkor szerves részét képezi.

A 440X012-es, fehér színben, piros elemekkel ellátott modell remek választás az esztétikát értékelő szülők számára is. A stílusos lábbelik tökéletesen passzolnak a különféle ruhákhoz, és minden megjelenésnek gyermeki frissességet kölcsönöznek.

Összefoglalva, a Befado 440X012 gyermekcipő ideális választás aktív gyermekek és szülők számára, akik törődnek lábuk egészséges fejlődésével. A kényelmes viselet, a funkcionalitás és a bájos dizájn azt jelenti, hogy a kis lábak jó kezekben lesznek - vagy inkább jó cipőben!

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: fehér Piros
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Gyártó kód: 440X012

Köszönjük megjegyzését.

|
|