Befado gyerekcipő 351Y020 kék

16,34 EUR

Kényelmes és egészséges az óvodások lábára - Befado gyerekcipő 351Y020 kék

Szülőként azt akarjuk, ami a legjobb a gyermekeinknek. A megfelelő lábbeli kiválasztásánál a Befado 351Y020 kék színű gyermekcipő tökéletes megoldás a kicsi, aktív lábakhoz. A cipőket azoknak a fiúknak szántuk, akik értékelik a kényelmet és a szabadságot a mindennapi óvodai kalandok során.

A Befado cipők speciális kialakítású talpa könnyű és rugalmas, ami kulcsfontosságú a gyermekek lábának megfelelő fejlődéséhez és egészségéhez. Egyedülálló képességük, hogy alkalmazkodnak a láb alakjához és mozgásához, tökéletessé teszi őket beltéri és játszótéri játékhoz egyaránt. Annak köszönhetően, hogy a talp "működik" a lábbal, a gyerkőc egész nap teljes kényelmet élvezhet.

A felsőrész kiváló minőségű pamutszövetből készült, amely garantálja a megfelelő légáramlást és megakadályozza a láb túlzott izzadását. Ezeknek a légáteresztő anyagoknak köszönhetően az óvodás lába száraz és egészséges marad, ami jelentősen befolyásolja a mindennapi használat kényelmét.

A Befado cipők „Healthy Foot Sign” tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely megerősíti a kiváló minőséget és a gyermek fejlődő lábának igényeihez igazodó ergonómiát. A merev sarokellenző további támasztást nyújt a saroknak, ami nagyon fontos a stabilitás biztosításához és a tartáshibák megelőzéséhez.

A Befado cipőben található rögzítési mód, azaz a tépőzár kiváló megoldás, amellyel a gyerekek önállóan vehetik fel és vehetik fel a cipőt, ami támogatja önállóságuk és motorikus képességeik fejlődését. A csat könnyű használhatósága fontos jellemző, különösen óvodás korban.

Eredeti csomagolásban a Befado cipők tökéletes ajándékokká válhatnak egy kis felfedező számára. Ha ezeket a kék papucsokat választja, biztos lehet benne, hogy gyermeke egészségébe és kényelmébe fektet be, nem feledkezve meg a vonzó és élénk dizájnról, amely biztosan tetszeni fog a fiatal úriembernek.

Nemcsak stílusos, de mindenekelőtt praktikus – a Befado 351Y020 kék gyermekcipő kiváló választás azoknak a szülőknek, akik olyan cipőt keresnek, amely egyesíti a kényelmet, a funkcionalitást és a gyermekeik egészségét és fejlődését.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: kék
  • Anyag: szövet
  • szex: fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Gyártó kód: BM166040

Köszönjük megjegyzését.

|