Befado gyermekcipő 273Y274 szürke zöld

A termék nem elérhető ;(

A Befado 273Y274 gyerekcipő szürke és zöld színben kiváló választás aktív és energikus fiúknak. A kis felhasználók intenzív mindennapi életét szem előtt tartva tervezték, kényelmet és megbízhatóságot garantál minden helyzetben – az otthoni játéktól az iskolai kalandokig.

Ezek a cipők egyedi, légáteresztő talppal rendelkeznek, aminek köszönhetően a gyermek lábai nem melegednek túl még sok órás tevékenység közben sem. Ezt a funkciót a sarokrészben található Absor-B rendszer egészíti ki. Ez egy innovatív megoldás, amely elnyeli a mikrolökéseket, ami különösen intenzív futás során nagy jelentőséggel bír és védelmet garantál a gyermek fejlődő lábának.

A cipő felsőrésze légies pamutszövetből készült, ami nem csak a viselési kényelmet biztosítja, hanem a higiéniát is magas szinten tartja. A legfiatalabbak ízületeinek és lábfejeinek egészséges fejlődése érdekében a lábbeli merev sarokellenzővel van ellátva, mely jelentősen támogatja a helyes testtartást.

A használat biztonságát számos ortopéd bizonyítvány és ajánlás igazolja, ami megbízható választássá teszi a Befado lábbeliket. Az „Egészséges láb jel”, amellyel meg vannak jelölve, tanúskodik arról, hogy a gyártó gondoskodik a gyermekek lábának épségéről.

Könnyen fel- és levehető a tépőzárnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a lábbeli gyors és egyszerű beállítását az egyéni lábszélességhez, a Befado 273Y274 papucsok tökéletesek otthon és óvodában vagy iskolában egyaránt. A kifejező, szürkés-zöld dizájn minden bizonnyal tetszeni fog azoknak a fiatal felhasználóknak, akik értékelik lábbelijük eredeti megjelenését.

A minőségi gyerekcipőkről ismert Befado gyártó ismét bizonyítja, hogy a kényelem, a biztonság és a vonzó dizájn kéz a kézben járhat. Ha ebből a márkából választják a gyermekpapucsokat, a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik egészséges fejlődésére és örömére összpontosítanak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Egészséges láb jele
  • Szín: szürke zöld
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár

Köszönjük megjegyzését.

|