Befado gyerekcipő 217P114 sötétkék kék

A termék nem elérhető ;(

Befado - Snake 217P114 gyerekszandál sötétkék és kék színben

A gyermeklábak a természet apró alkotásai, amelyek a gyermek életének minden pillanatában nőnek és fejlődnek. Ahhoz, hogy fejlődésük legjobb feltételeit biztosítsuk számukra, megfelelő lábbelit kell választani, amely támogatja a helyes testtartást és gondoskodik a kis lábak egészségéről. Itt jön a segítségünkre a Befado márka és a Snake kollekció gyermekszandálja, a 217P114 modell. A Befado tervezői egy olyan terméket fejlesztettek ki, amely tengerészkék és kék színének köszönhetően nemcsak vizuálisan vonzó, hanem funkcionális és egészséges is a gyermek számára.

A Befado, a gyermekcipők neves gyártója évek óta gondoskodik arról, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek. A magasabb sarkú Snake szandál tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik meg akarják óvni gyermekeiket a lábfejlődési rendellenességektől, például a lapos lábtól. A merev sarokpult és a speciálisan felépített talp garantálja a stabilitást, a biztonságot és a kényelmet minden játék során.

Mi különbözteti meg a 217P114 modelleket a versenytársaktól? Mindenekelőtt a talp rugalmassága, amely oda hajlik, ahol az ortopédusok javasolják, alkalmazkodva a gyermek természetes mozgásaihoz járás közben. Ennek köszönhetően ezek a szandálok tökéletesen működnek intenzív játék közben és az első bizonytalan lépések során is.

A gyermekpapucsok gyártásához használt anyag egy kiváló minőségű szövet, amely megfelelő szellőzést és egészséges környezetet biztosít a gyermek lábának. A kényelmes csatok lehetővé teszik a cipő egyszerű fel- és levételét, amit a fiatal felhasználók és szüleik is értékelni fognak.

A Befado Snake szandálja fiúknak és lányoknak készült, az univerzális színeknek köszönhetően mindkettővel jól passzol. Minden pár cipő könnyű - az egyedi csomagolású termék súlya mindössze 0,3 kg, ami nem terheli a kis lábakat, és lehetővé teszi a gyermekek szabad mozgását.

A Befado választásával nemcsak stílusos és praktikus szandált biztosít gyermekének, hanem jövőbeli egészségébe és kényelmébe is fektet. A Snake 217P114 modell egy olyan lábbeli, amelyet a legkisebb gyerekek és az ő igényeik figyelembevételével terveztek, ötvözi a kényelmet, a stílust és a jó minőséget.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: haditengerészet kék
  • Anyag: Szövet
  • szex: A fiúk Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.3

Köszönjük megjegyzését.

|