Befado gyerekcipő 213P135 rózsaszín

A termék nem elérhető ;(

Befado gyerekcipő 213P135 rózsaszín - tökéletes választás egy kis hölgynek

Szülőként a baba első lépései között szeretnénk mindent megadni neki, ami a legjobb, akkor is, ha lábbeliről van szó. A Befado évek óta elnyeri a szülők bizalmát azzal, hogy a gyermekek lábának igényeire szabott termékeket kínál. Bemutatjuk a finom rózsaszín árnyalatú 213P135 modellt, amely a kis felfedezőket szem előtt tartva készült.

A PAPI modell a kényelem, a funkcionalitás és a vonzó dizájn jól átgondolt kombinációja. Kiváló minőségű pamutszövetből készült, amely kiváló higiéniát és légáteresztő képességet garantál még a legaktívabb játék során is. A légáteresztő talp megakadályozza a lábak izzadását, és segít fenntartani a megfelelő hőmérsékletet. Ezenkívül a speciális Flex-B rendszer lehetővé teszi, hogy a cipő a megfelelő helyeken legyen rugalmas, az ortopéd ajánlásainak megfelelően.

Ezt a modellt nem csak a funkcionalitása, hanem a lenyűgöző megjelenése is megkülönbözteti. Az elülső nyuszi bájos mintája határozottan felkelti a figyelmet, és különleges érzést kelt a kis felhasználóban. A praktikus csat nem csak tökéletesen illeszkedik az összképbe, hanem megkönnyíti a cipő felhelyezését is.

A Befado gyártója nem feledkezett meg egy fontos elemről sem, a merev sarokpultról. Biztosítja a sarok stabilizálását, ami különösen fontos a baba első bizonytalan lépései során. Itt a minőség és a biztonság az első, ezért a lábbelit szakemberek minősítik és ajánlják.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a szülők számára fontos szempont a cipő súlya. Az egyedi csomagolással kiegészített 213P135 modell súlya mindössze 0,3 kg, ami azt jelenti, hogy a cipő könnyű, és nem jelent további terhet a gyerekek lábának.

Összefoglalva, a Befado 213P135 gyermekcipő több, mint egyszerű papucs – egészséges befektetés gyermeke kényelmébe és fejlődésébe. A rózsaszín cipő tökéletes otthoni játékhoz, valamint óvodába vagy más oktatási intézménybe. Ha a Befado lábbeliket választja, biztos lehet benne, hogy bevált minőséget és gondoskodást választ a lánya lábának egészséges fejlődéséért.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: Szövet
  • szex: Kislányok
  • Csatlakozó típusa: Kapcsok
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.3

Köszönjük megjegyzését.

|